Tako nisi na pocetku razgovora tvrdio! Drago mi je sto si se konacno slozio sa mnom!Duh jeste u Bogu, ali je i izvan njega. Moze biti poslan, Sin moze biti poslan.
Bas tako kao sto kazes: sveti duh moze biti poslan, isto tako sin moze biti poslan. Jedino otac tj. Bog koji ih salje, ne moze!
Nema ga u Bibliji. Da ga ima za mene bi bili tako, al ga nema.Tebi trojstvo, nije pa nije! I tacka.
Evo sta.Sta sam ja to ''bogohulio''?
Cista Bogohula!
Bog se sastoji iz tri dela(rekao sam):
-Oca
-Sina -(koji mu je dopuna)
-Svetoga Duha -(koji ovo povezuje u jedno)
Ti se izgleda malo pravis lud, il si krajnje bezobrazan!I nazivate nas ''mnogoboscima'', sto kazemo ''Jedan je Bog''???
Od pocetka diskusije pricas o Bogovima, cas kazes da se niko osim Jehove ne moze nazvati Bogom a malo kasnije Hrista nazivas Bogom, a opet ispod kazes da je jedan Bog!!!
I posle svega hoces da te razumem!
Evo pogledaj lepo ispod, tvrdis da se niko osim Jehove ne moze nazvati Bogom!!!
I da Biblija ne uci da se iko sem Jehove moze nazvati Bogom!!!!!!!!!!!!!!!
Biblija nije politeisticka knjiga koja uci da ima vise Bogova, niti uci da se iko sem Jehove moze nazvati ''bogom''.
A dole ispod kazes da Biblija govori da je Isus Bog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja ovde zaista ne vidim jednog Boga, a ti istupi zube o njemu!Rekao sam ti u bibliji se iznova i iznova govori ''da je Isus Bog''.
Kontradiktoran si sam sebi!
Razumem te ja, zelis da dokazes nesto sto je nemoguce, zato i upadas u ovakve probleme! Ali ne sumnjam ja da ces ti sad kao i uvek nesto izfilozofirati.
I pogle posle svega gore sta on meni sad napisa!!!!!!!!!!!!
Sam sebe pobijas u svemu sto tvrdis!(Vi) imate dva boga i ne mozete to poreci sve i da hocete.
Naprotiv (mi) kazemo, ''da se niko sem Jednog I jedinog Boga ne Moze Bogom Nazvati''.
A vama su ''dva'' Boga tako ih vi nazivate!
U početku bješe riječ, i riječ bješe u Boga,Kako ne citas ''BOG BESE REC''??? > BOG BESE ISUS?
PA JEL TO NIJE ISTO?
JEL TO NIJE ISTINA!?
Sve vise verujem da je piramida ovde upravu!
A i da nije.
Rec ima pocetak, za razliku od Boga kod koga je bila! Jasno ti pise!
Za rec se kaze da ima pocetak, za Boga ne!!!