LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
Moguće da nemam, a imaš li ti bar blage veze da obrazložiš ovu svoju nebulozu.Blage veze nemas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Moguće da nemam, a imaš li ti bar blage veze da obrazložiš ovu svoju nebulozu.Blage veze nemas.
Alo risko gde su argumentici!!!
11 A ovo sve čini jedan i taj isti Duh razdeljujući po svojoj vlasti svakome kako hoće.
Jn. 3:8, Rim. 12:6, 1 Kor. 7:7, Ef. 4:7, Jev. 2:4
(A ovde sve to cini Duh po cijoj vlasti jasno pise po Svojoj)(to dokazuje da je licnost)
Cak moze da svedoci,uci,utesi,oseca bol,zalost, itd.
Sveti Duh je Bog kroz koga se sve stvara (1 mojs 1:2)
Ja jos uvek cekam!!! argumente JS-ka.
Da da svi mi vidimo tu vaša ljubav prema bližnjemu koju ovde širite, nema teme da je ne kvarite zarad te vaše bratske ljubavi prema JS.
Otićemo na temu JS onda kada se ovde na ovoj izjasnite šta dokazivate rečju ELOHIM?
Dakazivate li to da imate TRI Boga u svemu isti, u svemu jednaki i u svemu ravni ili dokazivate da imate JEDNOG jedinog Boga sa tri (3) lica. I zato se krštavate SVETOM TROJSTVU, Boga Oca, jednog Svemogućeg Boga Sina i jednog Svevišnjeg Boga Sveti Duh koji su mnoštvo što prestavljaju jedninu.
Argumenti su na strani Jehovinih Svedoka a to što vi ne priznajete da je trojstvo izmišljotina ili bolje reći jeres na koju je upozorio apostol Pavle da će se pojaviti neka vam bude,ali dobićete još argumenata jer ste zbog tog verovanja sa Papom u istom košu.
Još uvek strpljivo čekam vaš odgovor na moje pitanje(post 244)
[WARNING]Tema je Sveto Trojstvo![/WARNING]
Upravo tako urednice, tema jeste Sveto Trojstvo a niko se jos nije nasao da nam obijasni kako to a i zasto to njihovo Sveto Trojstvo nisu tri Boga nego samo je jedan?
Zato postavljam pitanje
Po kojoj logici ili razumu nauka o Svetoj Trojici, jer po bibliji to sigurno nije? e a ako nije po bibliji onda se pitamo cije je?