Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Draga braćo,
Ja razumem da postoje različita mišljenja po mnogim pitanjima. Ali zar je javni forum način da se rešavaju takva pitanja?
Treba li sakriti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Draga braćo,
Ja razumem da postoje različita mišljenja po mnogim pitanjima. Ali zar je javni forum način da se rešavaju takva pitanja?
Brate Tripo, ti kao da nisi ni provcitao ono sto je Elrn Vajt pisala o Hristovom Bozanstvu i o Licnaosti Svetoga Duha.Itekako se suproti nauci Trojstva, EGW je napisala da je DS sam Isus lično On.
Brate Tripo, ti kao da nisi ni provcitao ono sto je Elrn Vajt pisala o Hristovom Bozanstvu i o Licnaosti Svetoga Duha.
Zar nije napisala da jr Duh Sveti Licnost kao sto je i Htristos Licnost i da je TRECE LICE BOZANASVA?
Da li cinjenica da niko ne uzdize i ne slavi andjele - negira biblijsku istinu da oni postoje kao nezavisna bica od Boga?
Ali mi imamo samo jednog Boga Oca, od kojega je sve, i jednog Gospodina Isusa kroz koga je sve - 1. Kor,8,6. Je li veci onaj od koga ili kroz koga. Sam Isus je rekao da je Otac IZNAD SVIH. Isus je jednak sa Ocem zato sto je sve primio od njega, cak i zivot Ivan 5,26.
Sto kopiram, naveo sam stih gdje se spominju dvije osobe.....ma nemoj....moj Otac je veci od mene...ta grcka rijec meizon znaci stariji ili vise.....prvo je bio Otac pa Sin...kad vec spominjes Adama i Evu kao primjer, dobro si ucinio...ali prvo je bio Adam pa onda Eva....na kraju ce se i sam SIN pokoriti Ocu da Otac bude BOG u svemu, 1. Kor 15,28.....a imamo oko 8 stihova gdje Isus kaze da je Otac njegov Bog....Bog Otac je apsolutni Bog...a Isus je Bog po nasljedstvu, po prirodi....kao sto je i moj sin covjek.....
imamo oko 8 stihova gdje Isus kaze da je Otac njegov Bog..
na kraju ce se i sam SIN pokoriti Ocu da Otac bude BOG u svemu, 1. Kor 15,28.....a imamo oko 8 stihova gdje Isus kaze da je Otac njegov Bog....Bog Otac je apsolutni Bog...a Isus je Bog po nasljedstvu, po prirodi....kao sto je i moj sin covjek.....