UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.322
Dali i ovdje treba tumač ! Moj zaključak, Otac , Sin , i duh , su jedno.
krivo zaključuješ
kod mene u Bibliji jasno piše
Ja i otac jedno smo.
Evanđelje Ivan 10:30
Ja neznam štoe tu krivo , i kodmene isto piše,Ja i otac jedno smo.
Evanđelje Ivan 10:30
Što to potebi znači , zar treba tumač , kad Isus kaže jedno smo??
Ja i moja mama , što da napišem jedno smo ,sviće reć gle glupače , pa one su dvije.
Ako je Biblija rječ BOŽJA a je , štoćemo reć ona je glupa laže, samo zbog dvije rječi , jedno smo .Vi imate Dušu, imate i tjelo što budeš reko davas je dvoje , ja nebi znala možda vasje i troje.
nigdje u Svetom Pismu nema dokaza da je Duh Sveti osoba, naprotiv jano piše da je Duh Sveti sila Svevišnjega Boga
Samo trebate pročitat dolje štoje Laodikeja napisao i biće vam sve jasno.
Duh Sveti sići će na te, odgovori joj Anđeo
- sila Previšnjega zasjenit će te: zato če se
dijete koje češ roditi zvati Svetim, Sinom Božjim.
Evanđelje Luka 1:35
tvoja izjava da su Otac, Sin i Duh jedno opet ne priznaje Biblija
jer Isus je jasno i glasno rekao Ja i Otac jedno smo, Duh se niti ne spominje
Boga niko nije vidijo nije , zato Bog duh šalje Anđela , da će Duh sić i postat čovjekom daće se rodit kao obični čovjek. Kažeš: Duh se niti ne spominje,zar nepiše gore, Duh Sveti sići će .Pitanje: koje sišao??Ja mislim sam Bog se objavijo u čovjeku.
Dakle Bog je postao čovjek. Kad je postao čovjekom , onse odrekao svoji Božanski moći. Kakve bi bilo svrhe daje došao na Zemlju i počeo vikati, i paradirati moćima i čudesima pjevajući: Ja sam Bog ja sam Bog , ja što opraštam vam grijehe.
Mogao je reći samo jednu rječ i više nas nebi bilo. Bog se konačno pokazao u čovjeku , unazad dvije tisuće godina Bog je hodao p zemlji. Mi možemo diskutirati ,ali to nikad nećemo razumiet.
Timoteju (3:16)"Da, po sveopćem uvjerenju, veliko je Otajstvo pobožnosti: Bog, očitovan u tijelu, opravdan u Duhu, viđen od anđela, propovijedan među narodima, vjerovan u svijetu, uznesen u slavu."
Otkrivenje (11:17)"Govoreći: "Zahvaljujemo ti, Gospodine Bože Svemoćni, koji jesi, i koji bijaše, i koji ćeš doći, što si uzeo svoju veliku moć i zakraljevao."
Ko treba doć, kosije vratijo moć???
Isus Krist je Bog , dali se to vama gospodo svidjelo ili ne.Ako se hoćete klanjati , okrenitese prema Istoku i klanjajtese Alahu, samo dajte ,samo me nemojte ubjećivati da Isus nije Bog.
Ivanova (2:23) "Tko niječe Oca i Sina. Svaki koji niječe Sina, nema ni Oca, a tko priznaje Sina, ima i Oca."
Pusa svima.
Duh Sveti sići će na te, odgovori joj Anđeo
- sila Previšnjega zasjenit će te: zato če se
dijete koje češ roditi zvati Svetim, Sinom Božjim.
Evanđelje Luka 1:35
i mala djeca ovo razumiju
Koje po tvom duh ???
Poslednja izmena od urednika: