banjaluka.com forumi • Pogledaj temu - Plakati u BL Kuda ide svijet
Ma ne ti nisi isao copy/paste uopste...
pogledajte 5 post na gornjem linku...
Ma ne ti nisi isao copy/paste uopste...
pogledajte 5 post na gornjem linku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A Stari Zavet, gde je dat zakon, zakon po kom bi trebali da zivimo, to i nije toliko bitno. Bitno je da se cita Novi Zavet, i da pricamo kako smo religiozni, kako redovno posecujemo crkve, kako se pricescujemo, itd. E blago nama s vama.Mislim da Sveto Pismo, pogotovo Novi zavet treba svako od Hriscana bar jednom da procita. I da, jeste osnov Hriscanstva kao religije, u to nema sumnje. Sto ga pazljivije budete citali, shvaticete.
Znam sta pokusavas. Ovako, mi smo spaseni zahvaljujuci blagodatoscu Isusa Hrista, tako sto je primio nase grehe na sebe, i stradao na krstu. Da li to znaci da je on otkupio nase greha, i da mi mozemo da radimo sta zelimo? Pa naravno da ne! Dakle, dzaba nam da prihvatimo Hrista, i da Ga hvalimo na sva zvona, ako ne postujemo Njegov zakon. Ako ti smattras da Bog vise voli tvoje reci, od dela.....mogu ti samo reci da to nije Biblijski stav. Dakle, u postu koji sam prokomentarisao se jasno iskazuje stav modernih ''pravoslavaca'' gde se zaboravlja zakon i ne obraca se paznja na njega, otuda mnoge zablude.Jevrejine cime se mi spasavamo,tj.na osnovu cega nas je Bog spasio?
Da zadovoljim tvoju znatiželju: Zemlja porijekla: Republika Hrvatska, zemlja uvoza: Republika Srpska Krajina, zemlja potrošnje: Republika Srbija. Opis proizvoda: redovno korišten i održavan građevinski inženjer, solidnih primanja, još solidnije visine i težine. U posjedu proizvoda nalazi se Biblija ali i Kuran. Proizvod je relativno solidno proučio obe knjige. Proizvod je relativno pametan i emotivno je zreo. Politički je poluaktivan, u svakom slučaju kritički sagledava stvarnost. Ateista po uvjerenju, tolerantan prema neistomišljenicima.
Dodato posle 50 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Da dodam komentar na ovu temu Biblija-sveto pismo, koji sam dao i u okviru još neke teme. ''Autostoperski vodič kroz galaksiju'' Daglasa Adamsa ima više smisla nego Biblija...ko je pročitao knjigu, zna o čemu pričam...