Sve o parfemima

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Evo zašto toliko volimo parfeme?

Danas svaka od nas poseduje bar dve bočice s mirišljavom tečnošću koje koristi zavisno od prilike. Evo kako najčešće biramo parfeme i šta smatramo njihovim najjačim adutima…

1e6944.jpg

Žene parfem često usklađuju sa outfitom

Lični pečat
Mnoge žene godinama su verne istom parfemu, onom s kojim žele da ih ljudi povezuju. Parfem kao potpis, ili signature parfume, jeste onaj koji odgovara vašim ličnim osobinama, bilo da se ubrajate u grupu snažnih žena, atraktivnih zavodnica, brižnih majki, nežnih romantičarki, ili pak “multifunkcionalnih”, modernih dama.

Modni aksesoar
Žene biraju parfeme u zavisnosti od prilike i često ga usklađuju sa outfitom. Večernja haljina i zavodljive note, sportski look i osvežavajuće, poslovni sastanak i one prefinjene, elegante, ili opuštena kafa s prijateljicama u oblaku cvetnog parfema? Vi birate!

Injekcija sreće
Mirisi su deo hedonizma, svojevrsan statusni simbol, ali i onaj mali luksuz dostupan većini nas. Savšen su i poklon. No, najvažnije od svega - čine nas srećnim, bilo da bude lepe uspomene, ili da nam omogućavaju da pomoću njih izrazimo svoj karakter i individualnost.

(Lepota i zdravlje)
 
Natrag
Top