- Učlanjen(a)
- 19.09.2009
- Poruka
- 27.630
Kako ko!!!
Naravno to se podrazumeva
Imaš veoma zanimljiv potpis,možeš li mi reći ko je to rekao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kako ko!!!
Sloba rece: 97% čovečnstva je na gmaznom delu
Ej a odakle nam taj gmazni deo, pa zar nije i on od boga dosao. Ili taj bog bese gmaz?
Ja sam onaj koji jesam!
Ama - Tvorac je stvorio jaje sveta i podelio ga je na dva dela,želeći da stvorio dva savršena principa.
Pre vremena je izašao muški princip,želeći da napravi svoj svet.
Kod Dogona to je Juruga,bledi lisac,a kod Srba Dažbog,hromi vuk(zaštitnik Sv.Sava).
Ama se sažalio pa je iz drugog dela stvorio savršeno biće po ugledu na sebe.
Videći majku Zemlju nagom,Božji sin joj je izatkao suknjicu od vlati trave i u nju utkao reč.
Želeći da sazna tajnu Dažbog(Juruga) je izvršio incest(dao je impuls) sa majčicom Zemljom i tako je nastao biološki život na planeti.
Ne bih da budem nekulturna, ali ne mogu a da ne pitam zbog cega urednici ne ocekuju od postavljaca teme da u postovima jasno iznesu temu, obrazloze je da bi moglo da se diskutuje?
Ovako na 3 strane citam of topike i ne kapiram sta je pisac hteo da kaze...
Sorry...
Pa, ovo je tema o stvaranju svijeta. Slobadidi je iznio svoj stav o tome i tu nema nikakvog off topik-a. E, sad, da li razumiješ što je pisac htio da kaže, to je druga stvar. Inače, kada je riječ o temama na ovoj sekciji, vrlo je teško izbjeći preplitanje pojmova i miješanje teza. Možete idealno postaviti uvod u temu, to opet nije nikakva garancija da će se svi držati toga uvoda.