Stvaranje sveta

Član
Učlanjen(a)
19.10.2009
Poruka
73
Sloba rece: 97% čovečnstva je na gmaznom delu

Ej a odakle nam taj gmazni deo, pa zar nije i on od boga dosao. Ili taj bog bese gmaz?

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
Postoji stručan naziv za taj deo mozga,ali je nebitan.
Čovekova svest je na tom delu,jer se čovek povodi za nagonom.
Potpis je autentičan i moj je.
Prijatelj cobi ode tako na neke forume i lažno izjavi da sam rekao da sam Bog???
Da mu ovde odgovorim:nisam Bog,ali sam onaj koji jesam!
To što stoji u mom potpisu to sam ja!I to stoji uvek uz moj avatar,koji je svuda isti!Ja sam onaj koji jesam!

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
Nisi draga moja,čak si mnogo daleko od toga,jer nemaš uzdignutu svest.
Upoznao sam reinkarnacije svih Apostola,a ti nisi među njima.:)

Član
Učlanjen(a)
11.01.2010
Poruka
603
Ama - Tvorac je stvorio jaje sveta i podelio ga je na dva dela,želeći da stvorio dva savršena principa.
Pre vremena je izašao muški princip,želeći da napravi svoj svet.
Kod Dogona to je Juruga,bledi lisac,a kod Srba Dažbog,hromi vuk(zaštitnik Sv.Sava).
Ama se sažalio pa je iz drugog dela stvorio savršeno biće po ugledu na sebe.
Videći majku Zemlju nagom,Božji sin joj je izatkao suknjicu od vlati trave i u nju utkao reč.
Želeći da sazna tajnu Dažbog(Juruga) je izvršio incest(dao je impuls) sa majčicom Zemljom i tako je nastao biološki život na planeti.

Ne bih da budem nekulturna, ali ne mogu a da ne pitam zbog cega urednici ne ocekuju od postavljaca teme da u postovima jasno iznesu temu, obrazloze je da bi moglo da se diskutuje?
Ovako na 3 strane citam of topike i ne kapiram sta je pisac hteo da kaze...
Sorry...

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ne bih da budem nekulturna, ali ne mogu a da ne pitam zbog cega urednici ne ocekuju od postavljaca teme da u postovima jasno iznesu temu, obrazloze je da bi moglo da se diskutuje?
Ovako na 3 strane citam of topike i ne kapiram sta je pisac hteo da kaze...
Sorry...

Pa, ovo je tema o stvaranju svijeta. Slobadidi je iznio svoj stav o tome i tu nema nikakvog off topik-a. E, sad, da li razumiješ što je pisac htio da kaže, to je druga stvar. Inače, kada je riječ o temama na ovoj sekciji, vrlo je teško izbjeći preplitanje pojmova i miješanje teza. Možete idealno postaviti uvod u temu, to opet nije nikakva garancija da će se svi držati toga uvoda.

Član
Učlanjen(a)
11.01.2010
Poruka
603
Pa, ovo je tema o stvaranju svijeta. Slobadidi je iznio svoj stav o tome i tu nema nikakvog off topik-a. E, sad, da li razumiješ što je pisac htio da kaže, to je druga stvar. Inače, kada je riječ o temama na ovoj sekciji, vrlo je teško izbjeći preplitanje pojmova i miješanje teza. Možete idealno postaviti uvod u temu, to opet nije nikakva garancija da će se svi držati toga uvoda.

Jurivaka, urednice, s postovanjem, ali Slobadidi nije izneo svoj stav.Upravo o tome i govorim, vec copu/paste iz opstepoznatih knjiga koje se bave istorijom religije.
Da, ne razumem sta je diskusija u navodjenju onoga sto bi trebalo da bude usvojena opsta kultura.Ti razumes?
Da, teme se mesaju i upravo i treba da se diskutuje na ovu i ostale teme, tome forumi i sluze.
I da, slazem se, nece se svi drzati uvoda niti moraju, ali za to postoje urednici.
Dakle, pomozi meni, plavusi, da razumem sta je tema diskusije, u jednoj recenici, ako mozes.Hvala!

Natrag