- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Zna, on čitati,
Ne zna čitati, vjeruj mi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zna, on čitati,
Evo šta su radili ima ona pjesma "Jasenovac i Gradiška Stara".
Zatim ima jedan slučaj glinska crkva.
Aha, isto tako u epskoj pesmi Marko Kraljević se sukobljava sa Turcima, dok je u stvarnosti poginuo boreći se na strani Turaka.
Ovo već počinje da prevazilazi svaku meru. Sledbenici američkog levog kulta ovde pokušavaju da šire nacionalnu mržnju samo da bi podelili one koji ih argumentima potiru.
Djavo ga tera da se valja u blatu, ko i svinju. Zato on stalno i spominje svinje, to mu je sveta zivotinja! Kako neshvatas da je opsednut? Svi sektasi su opsednuti.Čovječe, što se više "valjaš po blatu"? Tko te tjera na to?
Jeste li vi uopšte pročitali šta sam ja napisao?
Zna, on čitati, ali nas smatra nedostojnim da nam da odgovore
Djavo ga tera da se valja u blatu, ko i svinju. Zato on stalno i spominje svinje, to mu je sveta zivotinja! Kako neshvatas da je opsednut? Svi sektasi su opsednuti.
Sam si odgovorio. On sagovornike pravi budalama, smatra ih nedostojnima odgovora, sve dokaze ignorise i baca pod tepih da mu se ne bi srusio program u glavi, ponavlja jedno te isto kao papagaj jer ga nagoni duh sotonski!
Da bi se oslobodio demona, moras mu se suprotstaviti, a on misli da je ono sto ga vuce i mami da nas napada u stvari Duh Bozji a zapravo je djavolov. On je opsednut i to je zalosno!
Upravo tako, njima se povraca i gadi kad udju u crkvu. Nisu svi protestanti posednuti, ali ovi na forumu jesu. To je ocigledno.Znaš li koji je prvi znak posednutosti? Mržnja prema svemu Svetom. Osobe koje su posednute imaju napade mržnje prema sakramentima, prema sveštenicima, prema Krstu, euharistiji. sama pomisao na ulazak u crkvu im izaziva napade.
Upravo tako, njima se povraca i gadi kad udju u crkvu. Nisu svi protestanti posednuti, ali ovi na forumu jesu. To je ocigledno.
Što se tiče drugog, sotona ne propoveda plan spasenja u Gospodu Isusu Hristu,
Kada sam prvog dana dana nove godine izašao da prošetam Makedonskom ulicom u Beogradu gde se održavala manifestacija "ulica otvorenog srca" video sam kao i prošle godine da su Adventisti postavili sto sa koga su delili određene knjige