Što su katolici radili za vrijeme Hitlera?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Evo šta su radili ima ona pjesma "Jasenovac i Gradiška Stara".

Zatim ima jedan slučaj glinska crkva.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Evo šta su radili ima ona pjesma "Jasenovac i Gradiška Stara".

Zatim ima jedan slučaj glinska crkva.

Aha, isto tako u epskoj pesmi Marko Kraljević se sukobljava sa Turcima, dok je u stvarnosti poginuo boreći se na strani Turaka.

Ovo već počinje da prevazilazi svaku meru. Sledbenici američkog levog kulta ovde pokušavaju da šire nacionalnu mržnju samo da bi podelili one koji ih argumentima potiru.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Aha, isto tako u epskoj pesmi Marko Kraljević se sukobljava sa Turcima, dok je u stvarnosti poginuo boreći se na strani Turaka.

Tema je o katolicima šta su radili tada.

Ovo već počinje da prevazilazi svaku meru. Sledbenici američkog levog kulta ovde pokušavaju da šire nacionalnu mržnju samo da bi podelili one koji ih argumentima potiru.

To je vaš duh, da ti dam vladiku Nikanora sa početka 90.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Čovječe, što se više "valjaš po blatu"? Tko te tjera na to?
Djavo ga tera da se valja u blatu, ko i svinju. Zato on stalno i spominje svinje, to mu je sveta zivotinja! Kako neshvatas da je opsednut? Svi sektasi su opsednuti.

Jeste li vi uopšte pročitali šta sam ja napisao?
Zna, on čitati, ali nas smatra nedostojnim da nam da odgovore

Sam si odgovorio. On sagovornike pravi budalama, smatra ih nedostojnima odgovora, sve dokaze ignorise i baca pod tepih da mu se ne bi srusio program u glavi, ponavlja jedno te isto kao papagaj jer ga nagoni duh sotonski!

Da bi se oslobodio demona, moras mu se suprotstaviti, a on misli da je ono sto ga vuce i mami da nas napada u stvari Duh Bozji a zapravo je djavolov. On je opsednut i to je zalosno!

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Djavo ga tera da se valja u blatu, ko i svinju. Zato on stalno i spominje svinje, to mu je sveta zivotinja! Kako neshvatas da je opsednut? Svi sektasi su opsednuti.

Sam si odgovorio. On sagovornike pravi budalama, smatra ih nedostojnima odgovora, sve dokaze ignorise i baca pod tepih da mu se ne bi srusio program u glavi, ponavlja jedno te isto kao papagaj jer ga nagoni duh sotonski!

Da bi se oslobodio demona, moras mu se suprotstaviti, a on misli da je ono sto ga vuce i mami da nas napada u stvari Duh Bozji a zapravo je djavolov. On je opsednut i to je zalosno!

Mire, pitanje je da li on i ostali Sabataristi žele da se oslobode demona, ne možeš znati da li ga nisu slobodnom voljom prizvali da ih posedne. Ponašanje govori baš to. Znaš li koji je prvi znak posednutosti? Mržnja prema svemu Svetom. Osobe koje su posednute imaju napade mržnje prema sakramentima, prema sveštenicima, prema Krstu, euharistiji. sama pomisao na ulazak u crkvu im izaziva napade. A sve to rade oni. Zato i napisah da njima treba egzorcizam. I to onaj veliki, jer u njima nisu bjesovi, nego sotona praćen Legionom. Sotoni naime nije uspelo ono što je pokušavao sa Isusom u pustinji, jer Isus je Bog, ali mu je zato isto to uspelo sa njima. Pismom ih je zaposeo. A oni i dalje veruju da je to u pitanju bio Sveti Duh. Sveti Duh, koji govori suprotno od onoga što je govrio apostolima, prorocima, koji izvćre i laže??? Takvim ga predstavljaju, i Hule, hule do apsoluta.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Znaš li koji je prvi znak posednutosti? Mržnja prema svemu Svetom. Osobe koje su posednute imaju napade mržnje prema sakramentima, prema sveštenicima, prema Krstu, euharistiji. sama pomisao na ulazak u crkvu im izaziva napade.
Upravo tako, njima se povraca i gadi kad udju u crkvu. Nisu svi protestanti posednuti, ali ovi na forumu jesu. To je ocigledno.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Upravo tako, njima se povraca i gadi kad udju u crkvu. Nisu svi protestanti posednuti, ali ovi na forumu jesu. To je ocigledno.

Mire, da li se tebi gadi kada uđeš u Adventističku crkvu?

Dakle, nije lepo svoje grehe pripisati drugima.

Što se tiče drugog, sotona ne propoveda plan spasenja u Gospodu Isusu Hristu, ne poziva ljude da se pripreme za Hristov drugi dolazak odbacivanjem greha i odpočinjanja novog života u pravdi Božjoj.

Sotona ne propoveda ništa, njemu je bitno da kroz verski formalizam drži ljude u neznanju u odnosu na gore pomenute elemente.

Bog je ljubav i želi da se svi ljudi spasu i da spoznaju njega i njegovu istinu, a kako ako nema ko da ga objavi, jer niko to ne čini.

Kada sam prvog dana dana nove godine izašao da prošetam Makedonskom ulicom u Beogradu gde se održavala manifestacija "ulica otvorenog srca" video sam kao i prošle godine da su Adventisti postavili sto sa koga su delili određene knjige o Bogu i porodici, i to smatra, korisnim.

Ali vidiš, nigde nema ljudi iz tradicionalnih crkava, nikada u 365 dana u godini se nije dogodilo da su izašli na ulicu i delili jevanđelja, knjige, i propovedali nešto o Bogu, i podsticali ljude na veru.

Nacija propada duhovno jer ljudi žive u otvorenom bezakonju i grehu, bez znanja, svesnosti, i nade u jedan bolji i svrsishodniji život koji mogu imati sa Bogom, jer nema ko da ih usmeri, obavesti, i edukuje.

Kada se onaj gore ne bi uskoro objavio ovom svetu, celo čovečanstvo bi otišlo u propast.

Ali hvala Bogu što je on ljubav, što će spasiti svakoga koji to želi.

Amin!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Što se tiče drugog, sotona ne propoveda plan spasenja u Gospodu Isusu Hristu,

Točno. Sotona propovjeda kako je 22.10.1844. Isus prestao posredovati za grešnike. Sotona propovjeda da je 22.10.1844. završilo vrijeme spasenja za grešnike.

Kada sam prvog dana dana nove godine izašao da prošetam Makedonskom ulicom u Beogradu gde se održavala manifestacija "ulica otvorenog srca" video sam kao i prošle godine da su Adventisti postavili sto sa koga su delili određene knjige

Djelili knjige ne bi li zaveli ljude.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Šta su radili to su najbolje osjetili u Hercegovini, Korićanska jama.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag