Stigla najnovija svetlos u kulu strazaru!

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Miko
drago mi je da imas pohvalne reci za JS koji te ponovo obilaze,i koji ti urucuju najnoviju literaturu,i drago mi je da je citas.
Sve ti je lepo napisano u strazarskoj kuli od 15.7.2013.
Zar nisi primetio da se u njoj pise o verovanju od Carlsa Rasela do naovamo i kako su neka misljenja dogradjena.
Naprimer Carls Rasel je nekih 40 godina ranije govorio da ce se 1914 desiti haos na zemlji.On je tacno odredio pocetak i kraj 7 vremena neznabozaca .Te 1914 godina cija je prva polovina bila "najmirnija ikad" pretvorila se u drugom delu u haos ,izbijanjem I svetskog rata.
Carls Rasel je verovao da tada pocinje Armagedon,sto je bilo netacno.Jel ga trebalo ostaviti?
Jel trebalo da Izraelci ostave Mojsija kad ih je izveo iz egipatskog rpostva i poveo pustinjom???Ili kad je njegova sestra Marija podbunila narod protiv Mojsija jer ima zenu neizraelku itd.itd??? Bog je taj koji odlucuje.
Carls Rasel je bio hrabar i castan covek.Ceo svoj zivot je dao u sluzbu Bogu.razoblicio je mnoge lazi tadasnjeg takozvanog hriscanstva .
Vremenom se uvidelo na osnovu proucavanja pisma i za stihove koji govore drugacije,i o njima pise strazarska kula.
Dal si negde procitao da pise da je "dolazak" Isusa Hrista bukvalno vidljiv?
Primeceno je da je taj "dolazak" pomeren sa 1918 na daljnu buducnost,da ne kazem do samog Armagedona....,a kad ce to biti to niko od ljudi nit andjela na nebu zna,pa cak ni sam Isus Hrist to ne zna,sem njegov Otac ,Jehova Bog.
Naravno,i ova poslednja tumacenja ne znace da su potpuno tacna,jer pravo tumacenje pripada samom Bogu Jehovi,
tako da se po tome i JS razlikuju od svih drugih verskih organizacija,koje se ne menjaju,koje se cak nisu ni za inkviziciju izvinule.
Sta te jos zanima?slobodno pitaj
srdacan pozdrav od risa

Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
Miko
drago mi je da imas pohvalne reci za JS koji te ponovo obilaze,i koji ti urucuju najnoviju literaturu,i drago mi je da je citas.
Sve ti je lepo napisano u strazarskoj kuli od 15.7.2013.
Zar nisi primetio da se u njoj pise o verovanju od Carlsa Rasela do naovamo i kako su neka misljenja dogradjena.
Naprimer Carls Rasel je nekih 40 godina ranije govorio da ce se 1914 desiti haos na zemlji.On je tacno odredio pocetak i kraj 7 vremena neznabozaca .Te 1914 godina cija je prva polovina bila "najmirnija ikad" pretvorila se u drugom delu u haos ,izbijanjem I svetskog rata.
Carls Rasel je verovao da tada pocinje Armagedon,sto je bilo netacno.Jel ga trebalo ostaviti?
Jel trebalo da Izraelci ostave Mojsija kad ih je izveo iz egipatskog rpostva i poveo pustinjom???Ili kad je njegova sestra Marija podbunila narod protiv Mojsija jer ima zenu neizraelku itd.itd??? Bog je taj koji odlucuje.
Carls Rasel je bio hrabar i castan covek.Ceo svoj zivot je dao u sluzbu Bogu.razoblicio je mnoge lazi tadasnjeg takozvanog hriscanstva .
Vremenom se uvidelo na osnovu proucavanja pisma i za stihove koji govore drugacije,i o njima pise strazarska kula.
Dal si negde procitao da pise da je "dolazak" Isusa Hrista bukvalno vidljiv?
Primeceno je da je taj "dolazak" pomeren sa 1918 na daljnu buducnost,da ne kazem do samog Armagedona....,a kad ce to biti to niko od ljudi nit andjela na nebu zna,pa cak ni sam Isus Hrist to ne zna,sem njegov Otac ,Jehova Bog.
Naravno,i ova poslednja tumacenja ne znace da su potpuno tacna,jer pravo tumacenje pripada samom Bogu Jehovi,
tako da se po tome i JS razlikuju od svih drugih verskih organizacija,koje se ne menjaju,koje se cak nisu ni za inkviziciju izvinule.
Sta te jos zanima?slobodno pitaj
srdacan pozdrav od risa

Dobnro jutro brate RISE, hvala ti sto si mi makar delimicno odgovorio na tako vazno pitanje.

Ti kazes: "Dal si negde procitao da pise da je "dolazak" Isusa Hrista bukvalno vidljiv?
Primeceno je da je taj "dolazak" pomeren sa 1918 na daljnu buducnost..."

Rise, da li to znaci da vi i dalje verujete da ce Hristos doci NEVIDLJIVO samo kasnije, a da nije dosao tada kad ste ranije mislili?

Ako i dalje tako verujete, sta znaci onda Hridstova izjava:
I UGLEDACE SINA COVECIJEGA GDE IDE NA OBLACIMA." Matej 24,30.

"I UGLEDACE GA SVAKO OKO." Otkrivenje 1,7.

Kako cete uskladiti sveje izjave i verovanja sa ovako jasnim izjavama Svetog Pisma?

Tesko je imati toliko veliko strpljenje i beskonacno cekati na RISA da odgovoiri

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
RISE, jos uvek cekamo na vase objasnjenje najnovije izjave Kule strazare o nacinu Hrisatovog dolaska.

Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
Dragi moj cika Miko
evo ti jedan deo odgovora u vezi "dolaska"
stih iz otkrivenja 1:7 koji ne treba shvatati bukvalno a evo i zbog cega:
evo,dolazi sa oblacima,ugledace ga svako oko ,i oni koji ga probodose.(otkrivenje 1:7)
Dolazi sa oblacima,seti se da je postao nevidljiv kad se dohvatio oblaka nakon odlaska Ocu na nebo.

Postovanje RISE, cenim tvoj odgovopr u ovo kriticno vreme, jer si izglkeda jedini JS za sada na forumu.

Vidis brate moju, Biblija ne kaze da kad se dohvatio oblaka d aje postao nevidlij nego kaze:
"I8 OVO REKAVSI VIDESE ONI GDE SE PODIZE I ODNESE GA OBLAK." Dela 1,9.
Vidis li Rise da su GA VIDELI KAKO GA OPBLAK NOSI, Nije bio nevidljiv.
----------

On "dolazi" na isti nacin kao sto je i otisao.Nevidljivo za svet,a vidljivo za svoje ucenike.

Vidis RISE, dao si pogresnu izjavu i sada je koristis da das neistinint zakljucak
Biblija jasno kaze da su ga VIDELI kad aje otisao i da ce ponovo tako i doci.
\
----------
Seti se kad je Bog govorio Mojsiju "ja cu doci tebi u oblaku"(2.moj 19:9),dal ga je Mojsije mozda video???
Cak kad bi Isus i bio vidljiv na nebu,ne bi bio bukvalno vidljiv za svako oko.Ne moze ga videti onaj u Australiji,ako ga vidimo mi u Srbiji.

Rise, to nije nikakav argument. Nigde ne pise da ce isus doci istoga casa na svaki kut zemlje.
Kako svi vidimo sunce koje sija, tako cemo videti i Hristov dolazak.
Ni8ko nikad nije tvrdio da ce mo ga svi videti istog trenutka, videcomo Ga kad nam se pokaze, a dali co to biti\nekoliko sati prte ili posle ne menja cinjenocu ON DOLAZI VIDLJIVO DA CE GA VIDETI SVAKLO OKO.
----------

"videce ga" na osnovu dogadjaja koji ce se poceti desavati na zemlji.
Ako bi taj stih bio doslovan,sta mislis o stihu iz Jovana 14:19

RISE, TO NEMA VEZE SA PONOVNIM HRISTOVIM DOLASKOM.
------------
[SUP]19[/SUP]Još malo i svet mene više neće videti; a vi ćete me videti; jer ja živim, i vi ćete živeti.
[SUP]20[/SUP] U onaj ćete vi dan doznati da sam ja u Ocu svom, i vi u meni, i ja u vama.
Ko su prema 19 stihu ucenici,a ko je svet? Ko je svet sto ga vise nece videti?To su svi ljudi koji nisu Isusovi ucenici.
Dal hoces da kazes da Biblija sama sebe spotice?vidi ili ne vidi???,razmisli svojom glavom.
Ili sta reci za stih iz 1.Tim 6:16
[SUP]16[/SUP] Koji sam ima besmrtnost, i živi u svetlosti kojoj se ne može pristupiti, kog niko od ljudi nije video, niti može videti, kome čast i država večna. Amin.

HRISTOS OVD EGOVORI O SVOME ODLASKU OCU. Zato kaze d aga svet nece viuse videti jer ce se uzneti na Nebo.
Istina je da On svojim Duhom prebiva o onima koji mu dozvole, ali to je druga teba koja nema nicega zajednickoga sa Hristovim dolaskom. N atoi8ko mesta pise da ce Ga videti gde ide na oblacima nebeskim.

Na koga
se to misli kad se kaze da ga niko od ljudi nije video,niti moze videti?Znas li kako se zove?
Videce ga I oni koji ga probodose...misli se na one koji danas "probadaju" njegove sledbenike,ucenike.
da bi razumeo da to nije bukvalno pogledaj i povezi sa stihom iz Mateja 25:40,45

RISE, ali to u tekstu ne pise. Bog zna kako ce ga videti i oni koji su ga mucili i probadali.
Vecina studenata Biblije veruje da ce veliki progonitelji ustati u delimicnom vaskrsenju koje ce se desiti pre prvog sveopstog. Ali to nije jedini tekst imas ih desetine gde se jasno tvrdi da ce Hristos doci ponovo vidljivo.

Mozes li nam objasniti to sto Kula kaze da ce Isus doci za vreme velike nevoilje i da ce posle Njegovog dolaska uslediti Armagedon. Kako ti tvrdis, znaci i dalje negirate Hristov dolazak u slavi, i dalje verujete u neki tajni dolazak. Da lis am te dobro razumeo?

Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
Darago nam je da se najzad pojavio JS Malecki, nadamo se da ce nam on to sve objasniti.

Cekamo na Maleckoga.

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Miko,Miko
Cak i da sam procitao negde kod JS da Isus Hrist dolazi bukvalno na zemlju,ali nisam.Gde si ti to procitao?
A zasto bi dolazio bukvalno na zemlju?Dal mislis da on ne moze da deluje sa neba,nego mora da sidje nogama na zemlju?
I kad bi sisao na zemlju,mislis da bi ga onda svako oko na zemlji videlo? Jel to mislis preko TV..prenos dolaska?
Zar ne procita u Jovanu 14:19
[SUP]19[/SUP] Još malo i svet mene više neće videti; a vi ćete me videti; jer ja živim, i vi ćete živeti.
Hrist je uvek sa svojim ucenicima,a kad bude "dosao" doci ce da sudi ljudima.
Tad ce ga poznati i oni koji ga probodose ,jer ce znati ko ce ih ubiti.
"Oni koji ga probodose" jesu isti oni koji probadaju njegove ucenike u sve vekove do dana danasnjeg i dana tadasnjega.
Uporedi sa Matejom 25:40,45
[SUP]40[/SUP] I odgovarajući car reći će im: Zaista vam kažem: kad učiniste jednom od ove moje najmanje braće, meni učiniste.

dela 1:9
postao je nevidljiv kao covek i za svoje ucenike kad su ga oblaci zaklonili.
Koristi i druge prevode a ne samo DK
CRO Acts 1:9 Kada to reטe, bi uzdignut njima naoטigled i oblak ga ote njihovim oטima. (Act 1:9 CRO)
Moras razlikovati nekoliko stvari .
Pre svega ZNAK Njegovog "dolaska"- prisutnosti
[SUP]3[/SUP] A kad seđaše na gori Maslinskoj pristupiše k Njemu učenici nasamo govoreći: Kaži nam kad će to biti? I kakav je znak Tvog dolaska i kraja veka?Taj dolazak nije kao doslovan dan od 24 sata.Mozes ga rasclaniti na "dolazak" i na "vreme kad ce uciniti kraj vijeka"
Ali moras prvo odbaciti adventisticko-pravoslavne predrasude i razmisljati svojom glavom.
Ima li za tebe logike da u dan kada Isus dodje pocne karakteristican rat,glad ,zemljotresi,bolesti itd i da se istog tog dana zavrsi time sto ce ga ugledati i oni koji ga probodose.
Ako tako mislis,to je lepo misljenje,to je lep pocetak...,jer znas ko je jos tako mislio?
pozdrav od risa

Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
Miko,Miko

A zasto bi dolazio {Hristos)bukvalno na zemlju?Dal mislis da on ne moze da deluje sa neba,nego mora da sidje nogama na zemlju?
I kad bi sisao na zemlju,mislis da bi ga onda svako oko na zemlji videlo?

Rose, ti posatvljas takva pitanja kao jedan neverniuk/

Zar je to do mene itebe da odlucimo kko ce Gospod Isus doci?
Zar za tebe nije dovoljno ono sto kaze Rec Bozja?

"I OVO REKAVSI VIDESE ONI GDE SE PODIZE I ODNESE GA OBLAK." Dela 1,9.
Vidis li Rise da su GA VIDELI KAKO GA OPBLAK NOSI, Nije bio nevidljiv.

A zar ti ne verujes i drugoj izjavi koja glasi:
"Ovaj Isus koji se uze od vas na nebo TAKO CE I DOCI KAO STO VIDESTE DA IDE NA NEBO." Dela 1,11.

Rise moze sli nam odgovoriti na sledeca pitanja:

Odakle se Isus uzneo na nebo, sa zemnlje ili iz neba?
A kad kaze Tako ce i doci, da li ce doci za zemlje u nebo, ili sa neba na zermlju?

Odgovor je jasan. Uzneo se sa zemlje na nebo, i docice sa neba na zemlju.

Medjutim, nije to jedini tekst. Obrati paznju sta je Hristos licno rekao:

"I tada ce ugledati Sina Covecijega gde ide na oblacima sa silom i slavom velikom." Luka 21,27.
To isto ponavlja i Marko 13,26. Takodje i Matej navodi isti tekst Matej 24,30.

Rise, ti si iskren i posten covek. Zar ne vidis da je Hristos na vise mesta obecao da ce doci vidljivo a ne tajno?

Ti mozes u vezi toga da izmislajas price izvrtati jasne biblijske istine, ali znaj da se takvim izgovorima suprotis direktnoj reci Gospodnjoj.
Nema tu nicega tajanstvenoga. Hristos ce doci vidljivo i doneti plati svima po delima.

dela 1:9
postao je nevidljiv kao covek i za svoje ucenike kad su ga oblaci zaklonili.

Moja Biblija ne tvrdi tako. Nigde ne pise da je postao nevidljim jer su ga oblaci zaklonili to izmislja Kula strazara.
Eno gore naveo sam ti tekst gde lepo i jasno piose:
"Videse oni gde se podize i odnese ga oblak."
Rise mene bi bio strah od Boga izvrtati tako jasne Hristove reci.

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Miko,Miko
nemoj se drzati samo jednog prevoda,koristi i druge,barem da ih uporedis ili direkt grcki ili hebrejski tekst...
dela 1:9 ima drugciji smisao kod drugih prevoda
DK [SUP]9[/SUP] I ovo rekavši videše oni gde se podiže i odnese Ga oblak iz očiju njihovih.
CRO Acts 1:9 Kada to reטe, bi uzdignut njima naoטigled i oblak ga ote njihovim oטima. (Act 1:9 CRO)
Gde je taj oblak odleteo?Dal oblak odnosi i avion ili ga zakloni da se ne vidi?
Ako je mogao od zemlje da se uzdigne do oblaka,moze gde god hoce i bez njih,ili su oblaci brzi od Isusa?
Dela 1:11
[SUP]11[/SUP] Koji i rekoše: Ljudi Galilejci! Šta stojite i gledate na nebo? Ovaj Isus koji se od vas uze na nebo ..... tako će doći kao što videste da ide na nebo.
Ovde se govori da je nacin odlaska isusa,isti kao i nacin dolaska.
Ali ne zaboravi ko je to video!!!i da su ga samo ucenici videli kad je odlazio,a ne i njegovi neprijatelji.
To je takodje veoma bitno,da bi razumeo da ce i njegov dolazak primetiti samo njegovi ucenici,dok neprijatelji to nece primetiti.
Jovan 14:19
[SUP]19[/SUP] Još malo i svet mene više neće videti; a vi ćete me videti; jer ja živim, i vi ćete živeti.
Jos nesto ,primetio sam da gutas citave recenice,da se vezes samo za par reci koje izvuces iz konteksta i onda si u problemu da razumes.
Potrudi se da povezes ceo stih ,
Naprimer
Videse oni gde se podize i odnese ga oblak,
a gde je iz ociju njihovih?,pojela cica-maca?
Када је то рекао, био је подигнут пред њиховим очима, и облак га је заклонио од њиховог погледа
BYZ Acts 1:9 Καὶ ταῦτα εἰπών, βλεπόντων αὐτῶν ἐπήρθη, καὶ νεφέλη ὑπέλαβεν αὐτὸν ἀπὸ τῶν ὀφθαλμῶν αὐτῶν.

Kad citiras njegov dolazak ,spomeni da je dao ZNAK,svoga dolaska.
Zasto bi davao znak ako ce to biti on glavom i bradom?Mogao bi samo reci,ja sam ,evo me ,dodjoh nazad?
[SUP]4[/SUP] Kaži nam kad će to biti? I kakav će znak biti kad će se to sve svršiti?
Matej 24:3
[SUP]3[/SUP] A kad seđaše na gori Maslinskoj pristupiše k Njemu učenici nasamo govoreći: Kaži nam kad će to biti? I kakav je znak Tvog dolaska i kraja veka?

Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
Miko,Miko
nemoj se drzati samo jednog prevoda,koristi i druge,barem da ih uporedis ili direkt grcki ili hebrejski tekst...
dela 1:9 ima drugciji smisao kod drugih prevoda
DK [SUP]9[/SUP] I ovo rekavši videše oni gde se podiže i odnese Ga oblak iz očiju njihovih.
Gde je taj oblak odleteo?Dal oblak odnosi i avion ili ga zakloni da se ne vidi?
Ako je mogao od zemlje da se uzdigne do oblaka,moze gde god hoce i bez njih,ili su oblaci brzi od Isusa?
Dela 1:11
[SUP]11[/SUP] Koji i rekoše: Ljudi Galilejci! Šta stojite i gledate na nebo? Ovaj Isus koji se od vas uze na nebo ..... tako će doći kao što videste da ide na nebo.
Ovde se govori da je nacin odlaska isusa,isti kao i nacin dolaska.
Ali ne zaboravi ko je to video!!!i da su ga samo ucenici videli kad je odlazio,a ne i njegovi neprijatelji.

Rise, znas da raspolazem svim mogucim prevodima. Imam i vas na dva jezika.
Eto ti si upotrebio dva od njih pa svakako vidis da je smisao isti.

Videse da i taj drugi prevod kaze isto: "i uznese se njima na ocigled", pa zar to nije isti smisao?

Ne mogu prevodi ponistiti jasnu Hristovu izjavu. Svi oni govore isto samo izrazavaju drugim recima.
To sto ti kaszes ko ga je video? Videli su ga oni koji su dosli da ga isprate. On se nije uzneo u Jerusalimu ispred Hrama ili na nekom trgu
nego je to ucinio onako kako je On nasao za dobro. Tekst ne kaze da ga niko vise nije video osim njegovi ucenici, nego se navode da su ga oni videli a da li ga je jos nekio video nemamo izvestaja.

Medjutim, jasno je da su ga videli kad je odlazio na oblacima, i culi svojim usima obecanje de ce tako isto vidljivo i doci ponovo.
Nema ni glasa o nekom tajnom dolasku. To su ljudi izmislili.

----------

To je takodje veoma bitno,da bi razumeo da ce i njegov dolazak primetiti samo njegovi ucenici,dok neprijatelji to nece primetiti.
Jovan 14:19

Rise, to Biblija ne tvrdi. Naprotiv Biblija tvrdi: "I VIDECE GA SVAKO OKO I KOJI GA PROBODOSE."

Rise, SVAKO OKO, a ne samo njegovi uicenici. Vidis brate, mani se babskih gatalica i drzi se Reci Bozje.
Vidis da su te naucili ono sto ne postoji u Bibliji.

Jos nesto ,primetio sam da gutas citave recenice,da se vezes samo za par reci koje izvuces iz konteksta i onda si u problemu da razumes.
Potrudi se da povezes ceo stih ,

Rise, upravu si. Ja samo naglasim ono sto je odgovor na pitanje ili u cemu je resenje. Posto znam da i ti poznajes Bibliju, nam i nije potrebno da prepisujemo cele stranice, dovoljno je da das dve ili tri reci, a ja cu videti da li si ih uzeo izvan konteksta ili nisi.
Ja se drzim Biblije. Na tvoja pitanja odgovaram Biblijskim tekstom. E sad ako ti to ne verujes, onda ti nema spasa.

To sto Isus kaze da ga svet vidi i da ga nece videti, Hristos govori o vaskrsenju i svom uznesenju na nebo. Svakako da ga posle uznensenja sve do ponovnog dolaska svet nije video.
----------------

Naprimer
Videse oni gde se podize i odnese ga oblak,
a gde je iz ociju njihovih?,pojela cica-maca?

Rise, poceo si da se za slamku hvatas. Tacnoje da su Ga gledali dok je odlazio dok nije u daljini nestao ispred njihovog pogleda.
I sta mislis, da li je to promenilo ono i "VIdese oni gde se podize?" Vidis da nije ni malo. Ostaje da su ga videli i dok su gledali za njim nestao je u daljini iz njihovog pogleda, kao i avion, brod ili bilo koje vozilo. Mi ga pratimo pogledom jedno vreme i najzad isceznu u daljini i vise nismo u stanju da ih vidimo. Dakle i posle toga ostaje ono jasno:
"Videse oni gde se podize."
--------------

Када је то рекао, био је подигнут пред њиховим очима, и облак га је заклонио од њиховог погледа

E brate RISE, to nije istina. Gde pise da ga je oblak zaklonio? Mozda samo u vasem prevodu.

----------------------

Kad citiras njegov dolazak ,spomeni da je dao ZNAK,svoga dolaska.
Zasto bi davao znak ako ce to biti on glavom i bradom?Mogao bi samo reci,ja sam ,evo me ,dodjoh nazad?

RISE, pa zar se i zato hvatas. Hristos ovde NIJE dao znak, nego je rekao: "TADA CE SE POKAZATI ZNAK SINA COVECIJEGA." Pokazace se Znak Njegovog dolaska, isto onako kako je na kraju pretvorio se u jednu tacku i nestao.
O znaku svoga dolaska on govori ne o znacima KOJE JE RANIJE OPISAO.

Drugo, svakako da je Hristos rekao da ce se pred Njegov dolazak desiti i mnogi znaci.
Hristos je te znake opisao u Mateju 24,3-23.

Isus je upozori na prevaru: "Tada ako ko rece evo ovde je Hristos ili ondje, ne verujte." Matej 24,23.
Rise a sta mislis ako vam neko rece evoga dosao je nevidljivo 1814, 1918 .ili 1975?
Trebamo li verovati takvima?

Dakle Najpre je Hristo naveo mnoge znake koji ce usledidi pred njegov dolazak, i na kraju "POKAZECE SE ZNAK SINA COVECIJEGA.

ISUS SVOJ PONOVNI DLAZAK UPOREDJUJE SA MUNJOPM. Matej 24,27. Kao sto svako oko mora da vidi munju, tako ce i Njega videti.

A da slucajon ne bismo pogresno razumeli Hrista, On je naglasio:
"I TADA CE SE POKAZATI ZNAK SINA COVECIJEGA NA NEBU, I TADA CE PROPLAKATI SVA PELENA NA ZEMLJI, I UGLEDACE SINA COVECIJEGA GDE IDE NA OBLACIMA NEBESKIM SA SILOM I SLAVOM VELIKOM."
Matej 24,30.

Rise, Hristos govori da ce videti znak Njegoivog dolaska NA NEBU.
I da ce to biti znak Sina cvovecijega, tj Njegov drugi dolazak.
I da ce proplakati svi ljudi na zemlji. Ako ga svi nece videti zasto ce svi proplakati?
Zog cega, zasto sto ce ga i videti SVI LJUDI NA ZEMLJI.
Hristos ne dolazi tajanstveno, nego dolazi sa silom i slavom velikom
.

Ne postoji argumenat koji bi mogao ovo negirati.

Zato moj brate RISE, uzalud se bortis protiv Bozje Reci, a tvrdis da propovedas Hristovo Jevanndjelje.
Moj bratskjki savet ti je: poslusaj ono sto Boga kaze i Njegova Rec, a ne brini da li ja govorima pravo ili krivo. Moja pravda ili krivanja nece te opravdati ako si zanemario Bozji poziv i jasne istine Reci Bozje.

Sluisaj Onoga koji zna sta govori i koji je izneo jasnu istinu da nemamo izgovora.

Zelim ti sve najbolje

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Isus je upozori na prevaru: "Tada ako ko rece evo ovde je Hristos ili ondje, ne verujte." Matej 24,23.

Мислиш да ће нас послушати Рис? Не верујем. Кад Господа не слуша, неће ни нас.

Natrag