Šta žene žele - kako da je oborite s nogu

Član
Učlanjen(a)
20.12.2010
Poruka
1
I samo se potruditi nekad je dovoljno u ovim nezahvalnim vremenima....
 
Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
Znači, za ovo vam je potreban led, jer je on ključni element kod ulijetanja klizeći i na taj način je oborite s nogu. Ne morate se zahvaljivati, u redu je!
 
Član
Učlanjen(a)
07.02.2011
Poruka
1
ljudi ja neam nesto neke pare...zivim prosecno....imam devojku...dajem joj sve sto je u mojoj moci...ne materijalno...vec emotivno...srcem....pravim joj poklone..nekad i kupim... ona je ok premaa meni. Ja je volim i to joj dajem.... kaze da sam duhovit zabavan...ali ja to ne vidim.. :) Tako da ja joj dajem ljubav najvise...sitnice zivot znace...zivim da joj svaki trenutak ulepsam...nisam neki lepotan..ali imam srce... ;)
 
Član
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poruka
343
Da si procitao jos preostale stranice nasao bi jos ozbiljnije komentare...

Smotani muskarci su najgora vrsta muskarca, za sve nadju izgovor... :D
 
Član
Učlanjen(a)
09.12.2010
Poruka
5
Ni dAko si smotan i ako ne znas da pridjes devojci ne pomaze ti nista ma koliko god ti imao para ili bio mocan
 
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
62
Pa nije sve u parama.......ima puno normalnih cura kojima novac nije na prvom mestu......imaš sa druge strane, na žalost sve više,muških sponzoruša.......U svakom slučaju jadan onaj kome se samopouzdanje zasniva na kinti...neke stvari jednostavno nemaju cenu
 
Član
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poruka
343
U pravu si ...isti su poput frustriranih devojaka i žena, najgora vrsta, one za sve krive "smotane muškarce" ...

Ti si na jedan lijep, skroman i simpatican neiskvareni nacin rekao ili bolje receno slozio se, da su mnogi muskarci pri udvaranju itd itd ...odvisni ponajvise od para i moci....Sad ako sam ja frustrirana samo zato sto sam iste te reci od nekoga ponovila na jedan svoj nacin, onda mi je zaista drago sto postoji na jednome ovakome mestu ne samo smotani vec ujedno i frustrirani muskaraci. :)

Inace nije lose ako ima bilo ko kintu, radi pa zaradi...lose pocinje da bude od onog trena kad je muskarac uvijeren da sa $$$ moze da stvara cuda kod svake dijevojke ili zene...e tu se za neke od nas prica zavrsava a za druge mnogo "sposobnije" dame ili zene mozda "zivot"(lazne institucije) tek pocinje...Znao je Ibsen o cemu mora da pise....
 
Natrag
Top