Šta žene žele - kako da je oborite s nogu

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
ŠMEKERIZAM
Oborite je s nogu u pet koraka

news_2179.jpg

Većina muškaraca misli da je potrebno da izgledaju kao filmska zvezda i da imaju poveću svotu novca na računu da bi osvojili ženu. Žalosno je što zapravo ne znaju koliko malo je dovoljno...

Na sajtu askmen.com stručnjaci su svoje znanje podelili s muškarcima koje zanima kako privući pravu cicu. Ne bi verovali, ali novac i izgled filmske zvezde nisu na popisu!

● Budite kreativni

Privlačne žene svaki dan dobijaju ponude i zato, ako se odlučite da priđete jednoj takvoj, bolje vam je da smislite originalan način. Budite kreativni, ponudite joj nešto što nije čula od ostalih muškaraca: vožnju biciklom, šetnju parkom, ljuljanje na ljuljašci...

● Neka se i ona potrudi

Ljudi ne cene dovoljno ono do čega su s lakoćom došli, tako je i u muško-ženskim odnosima. Ako je muškarac taj koji je uglavnom angažovan, trudi se, zove, predlaže... žena ga neće dovoljno ceniti i moglo bi joj ubrzo postati dosadno. Neka se i ona potrudi.

● Budite muškarac

Onda kada ste sigurni da ste primećeni, nemojte dopustiti da čeka. Zapamtite da verovatno ima rezervu. Pre će se prepustiti muškarcu koji ima 'muda'. Budite pravi muškarac i nemojte se ustručavati. Tako ćete joj dati do znanja da ste samouveren muškarac kakvog ona traži.

● Držite je u neizvesnosti

Jedna od najčešćih greški koje muškarci rade je ta da su predvidljivi. Ali, žene osim pouzdanosti traže i uzbuđenje. Nemojte je baš uvek nazvati onda kada ste rekli. Ponekad je odvedite negde gdje niste planirali da odete... Držite je ponekad u neizvesnosti i tako ćete zadržati i njenu pažnju.

● Nemojte biti očajni

Najgore što muškarac može da uradi je da postane očajan, da je zove stalno i proverava... udovoljavati ženi i jasno joj dati do znanja da je spreman na sve, pa čak i na brak, i to nakon samo mesec dana veze. Uh...

Izvor: net.hr

Član
Učlanjen(a)
25.07.2010
Poruka
1
realno,treba samo biti uporan..pokazati joj da ti je stalo do nje i da se u svakom trenutku moze osloniti na tebe bilo sta da je u pitanju,.. to devojci puno znaci...i malo romantike nije na odmet,.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
realno,treba samo biti uporan..pokazati joj da ti je stalo do nje i da se u svakom trenutku moze osloniti na tebe bilo sta da je u pitanju,.. to devojci puno znaci...i malo romantike nije na odmet,.

Da li si u " telepatskoj " vezi sa g. Wizard-om.....:dntknw:.... Ovakav komentar sam vec procitao........yes3.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Hocemo sve..i nista.....ljubav i romantiku...i saku od sto....:dntknw:.....i bombone i cokolade i ponekad zlato.......i dobrog a moze i zloca.....wacko2......

Član
Učlanjen(a)
07.06.2010
Poruka
2
evo jedno moje iskustvo...tada kad sam bio mali i neiskusan ONA me je nasla...jos smo zajedno...sve se desilo bez para...puno price...(doduse stvarno sam joj dao jednom jaknu posle probe)...ali bilo je spontano...u parkicu...:)...tako da mislim da je sreca veoma bitan faktor u celoj prici...evo mi smo zajedno vec 4 godine i sve funkcionise...tako da ljudi...budite sto jeste...slusajte svoju lepsu polovinu...ne mislim kao robovi vec kao ljudi i stvari ce ici svojim tokom...:)

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Odlicno je receno da je treba pustiti da se i sama potrudi i da je treba drzati u maloj neizvesnosti jer zena ne sme nikad da bude potpuno sigurna u muskarca inace ce izgubiti interes.
Uvek treba ostaviti jedan deo sebe na distanci pa iako si joj se predao jedno vece u sledece ne sme biti sigurna.
Mozes na momente i da pokazes da umes biti ranjiv i da ti je stalo do nje ali vec sledeceg treba da umes da je iskuliras.
Stalno treba da odrzavas blagu tenziju da se ona nikad potpuno ne opusti i ne pomisli da si postao njena svojina.
One ne zele nekog koga ce u krevetu gledati kao prijatelja, to ih ne pali.
Al se zato loze na dozu drskosti i bezobrazluka u kombinaciji sa emotivnoscu i taman kad misle da su uspele da te stopostotno vezu za sebe treba im izmaci.

Učlanjen(a)
10.04.2010
Poruka
29

Pokloniš joj jednu ružu i žena će znati da je voliš, da misliš na nju, da je lepa...
Nije skupo a puno vredi

xaaxxaaxax ja sam citavu godinu bio uporan i sve sto si naveo i cak sam kroz pola grada prosao sa ruzom i njoj dao kad smo se posvadjali i za rodjus sam joj 3 ruze poklonio i sve i opet "ja tebe gledam samo kao prijatelja" :mad: i par puta smo se bili prao posvadjali i evo sad smo prijatelji koji ne vjeruju jedno drugo,tj nis... :/

Natrag