Ja vam se tako zaljubih u jednog debeljka, ali mi je lice bilo uvek bilo bitno i bice, u smislu da se meni dopada, da mene to privuce i gledam oci, osmeh, smeh, ruke ( kako sta prica, objasnjava..). I.. zaljubim se ja tako u nekoga u koga nisam zelela, nije trebalo.. No, cutala sam, druzila se, uzivala, ali sam se vidjala sa drugim 'vidjala' ali sam rekla da sam u vezi D: No, nastavili smo da se druzimo jer se jelte druzimo, smao druzimo. I tako 2 godine. Uvek sam ja sumnjala, bezala, ipak godine, prevejanost a ja kao prava mlada riba (horoskop) koja ovog puta ne u reci, nego u okeanu. No, od momenta kada je saznao da nisma u vezi, bio je nekako cudan. Kada je dobio moje priznanje sta osecam, zbog cega se povlacim.... Kad se desilo sta se desilo, covek se toootalno promenio. Javlja se 1 u 3 dana, juri svoju bivsu i dalje, ljubi je, ljubi mene, laze me, zove me njenim nadimkom. Bila sam samo jedna krpa koju je iskoristio i bacio. Dobio sta je hteo i cao.
Dakle.. Dno dna! Toliko sam pocela da mrzim musko rod posle njega da to nije normalno, tek sada vam nista ne verujem. I pre sam ja bila sva sa rezervom prema muskom rodu iz nekih privatnih razloga (i uvek se potvrdi- oko mene su svi sami svaleri, nevernici, pedofili, cak i oni za koej sam bila spremna da stavim ruku u vatru, rekla da bih volela da imam muza poput njega, a ono... lazov, svaler, pedofil, uzas jedan). Dakle.. prezir, prezir.
Ne razumem. Napokon vam devojka kaze sta oseca, i u mom slucaju, bilo je tesko reci zbog godina, mojih principa, nacela, .... ma sve sam pogazila u tom trenu, ali sve! I trebao je biti srecan, zbog svega sto zna i sto za mene nije igra, vec kada nekome kazem sta osecam, onda bato... molim lepo... A on ti, brate mili, sedi na dve stolice- em da napravi nju ljubomornom, da dokaze da ju je preboleo, da mu ide bolje u zivotu, em da meni vrati to sto sam 2 godine bezala. Eto toliko o njegovoj ljubavi.
Sta, oborite devojku s nogu- bude bas ono sto je ona oduvek zelela- pazljiv, divan, dobar, nezan, brine o nekome, ... i kada predje preko straha, preko svega licnog i godina, onda sta? S..te sve to zbog vase bivse koja je sta? sehi thing? Pa znas, ona ima dobro du-e -.- drugacije je sa njom. .... tra la la.. Pa sto to ne kazete sebi pre nego sto iskoristite i lazete devojku??? I jos kazete kako vi igrate vec 2 godine njene zalopoljke, uvek ste uz nju (ma da! a kada je ona svaki put njega zvala, nase vidjanje bi se otkazalo i to pola sata pre naseg vidjanja, ja se spremila, taman sto sam krenula napolje).
Najgore je kada kazete da volite i onda devojka pomisli da govorite istinu, ipak su to 2 godine, znamo se, nije tu jao svidelo mi se njegovo du0e, telo, ovo ono.. vec samo ponasanje koje je ucinilo da mi se svidi i ono sto mi se nije svidjalo kada sam ga videla prvi put. I onda lepo skinite masku kada dobijete ono sto hocete. Gnjida. odvratno nesto.
Oborite s nogu, saznate sta ona voli, ginete i onda kada dobijete to sto zelite onda odbacite, smrvite, gazite, smejete joj se, mrvite je, ponizavate je, vredjate je, varate je, lazete je, iscupate joj srce i onda ga lagano lomite, ubijate i onda ga sasvim spljeskate, sravnate sa zemljom i radujete se tome jer ste napokon vi tako nesto uradili nekoj devojci kao sto je vama ona bivsa. Vi znate da cenite. Olako pucate sa tim 'volim te' a ne mislite to, vec samo daj, daj, da se izivim.