Sta vas to muci danas ?

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Da nije u friideru:D

Joj, da znaš..tamo se nisam setila da potražim...
ces.gif
....Odoh odmah da pogledam...:lol:

Član
Učlanjen(a)
30.05.2011
Poruka
226
Hiljade stvari -.- Zar za mlade i normalane momke i devojke u ovoj zemlji nema buducnosti? :vorred:

Član
Učlanjen(a)
26.04.2011
Poruka
277
Hiljade stvari -.- Zar za mlade i normalane momke i devojke u ovoj zemlji nema buducnosti? :vorred:

Veoma tesko pitanje.Trenutno se mnogo ocekuje od ulaska u eu.Ali sve je to po onoj narodnoj: ne lipsi magarce do zelene trave!
Nakon skolovanja,problem volontiranje,radno iskustvo,problrm naci posao,kad nadjes problem je zadrzati posao,ako si uspio zadrzati problem je naplatiti....Da postanes mali poduzetnik,potreban je veliki kredit,za kredit velika hipoteka i sve u krug.Ali se ipak pronalaze resenja,ne treba se. obeshrabriti

Ne muči me ništa...dobro je...
Samo neka tako ostane:)

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Ne samo danas vec i neko vreme unazad. Muci me vreme (ali pritom ne mislim na vremenske prilike) .... Kao da dobija neku tezinu koju ne mogu da razumem ... Kao da ... Ne znam ...

Član
Učlanjen(a)
26.04.2011
Poruka
277
Neki novi vetrovi duvaju,vetrovi promena,mozda....
Menjamo se i mi i klima i okruzenje,pitanje je kako se adaptirati i prilagoditi na ono sto nam dolazi....

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Mene ne muči ništa, mijesim indijske hljepčiće što se peku za dva minuta na vrelom kamenu. Uživam.

Član
Učlanjen(a)
26.04.2011
Poruka
277
Niko me ne voji :(

Ostala je jos jedna latica na tratincici:)
a nama nedostajes kad nisi na forumu......yes3

A mene muci nesto drugo;pad koncentracije u voznji,bila sam u poseti prijatelju u bolnici i tokom voznje misli su ostale tamo,da drugi vozaci nisu bili pazljiviji mozda nebi videla ovaj forum i druge stvari....wacko2

Natrag