Šta ste neobično i ludo uradili?

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
171
svakoga dan u isto vreme na plazi menjao kupaci, da svi vide

poosle 3-4 dana dobio publiku

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Prvi put sam uradio kada sam bio mali......sada kada sam veliki radim to jos jedanput....

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Imam ja svojih momenata glupiranja mnogo....
.eto jednom sam prelazila sa terase na terasu i to na cetvrtom spratu..wacko2
kupala sam se u fontani...dok su ljudi bili zblanuti..:dntknw:
vodila ljubav na plazi...:roll:

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Jedne noci sam na groblju maznuo veliku metalnu krstacu a prethodno sam sa faksa maznuo ljudsku lobanju, potom sam otisao u gradski park i na vidnom mestu instalirao dekor.
Zabo sam krstacu u travu na nju stavio lobanju a pored poredjao svece u obliku pentagrama i zapalio ih.
Potom sam otisao u stan i sa prozora posmatrao dok se nije razdanilo i poceli ljudi da dolaze i okupljaju se.
Uskoro je dosla i murija, mislili da se radi o crnomagijskom ritualu pa su sve to pokupili.
Mogu da zamislim kakvi su bili komentari.:lol:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Jedne noci sam na groblju maznuo veliku metalnu krstacu a prethodno sam sa faksa maznuo ljudsku lobanju, potom sam otisao u gradski park i na vidnom mestu instalirao dekor.
Zabo sam krstacu u travu na nju stavio lobanju a pored poredjao svece u obliku pentagrama i zapalio ih.
Potom sam otisao u stan i sa prozora posmatrao dok se nije razdanilo i poceli ljudi da dolaze i okupljaju se.
Uskoro je dosla i murija, mislili da se radi o crnomagijskom ritualu pa su sve to pokupili.

Pa ti si lud bre jbt .... :???: :lol:

Samo jedna mala ispravka - Satanisti ne pale svoje simbole na javnim i otvorenim mestima .... (zapitaj se zašto)

Ali da si lud, to definitivno stoji .... :lol:

Učlanjen(a)
15.07.2010
Poruka
1.146
Mogu da zamislim kakvi su bili komentari.:lol:
svaka cast :yea:

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Šta ste neobično i ludo uradili?

Uf... ne znam odakle da pocnem... bilo je toga za ovih 32 god....

- U petom razredu osnovne na ekskurziji, izgubio sam se u Resavskoj pecini i svima upropastio dan, jer im profesori satima nisu dali da izadju iz autobusa, sve dok me nisu nasli... posle me je razredna do kraja osnovne oslovljavala sa Tom Sojer...

- Jednom sam u svadbenu tortu umesto secera u fil stavio so, upropastio ljudima svadbu i dva meseca po kazni radio za dz...

- Skakao bandzi ( kad sam se popeo i pogledao dole mislio sam da cu umreti od straha, a skocio sam samo iz razloga jer me je posmatralo zilion ljudi i mogu da zamislim kako bi reagovali da sam odustao...pa sam bio u fazonu,sta je tu je...)

- Jos dok sam bio bas, bas mali, upao sam roditeljima u sobu za vreme sexa, a onda posle na slavi pred 70 ljudi ispricao sta sam video ili sta sam u tim godinama mislio da sam video...

Mada najludje i najneobicnije stvari sam radio u vojsci...ali kako to nisu ni malo prijatne price ( zbog samog vremena i mesta desavanja) ne bih sad o tome...

Natrag