Član
- Učlanjen(a)
- 25.08.2010
- Poruka
- 171
svakoga dan u isto vreme na plazi menjao kupaci, da svi vide
poosle 3-4 dana dobio publiku
poosle 3-4 dana dobio publiku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jedne noci sam na groblju maznuo veliku metalnu krstacu a prethodno sam sa faksa maznuo ljudsku lobanju, potom sam otisao u gradski park i na vidnom mestu instalirao dekor.
Zabo sam krstacu u travu na nju stavio lobanju a pored poredjao svece u obliku pentagrama i zapalio ih.
Potom sam otisao u stan i sa prozora posmatrao dok se nije razdanilo i poceli ljudi da dolaze i okupljaju se.
Uskoro je dosla i murija, mislili da se radi o crnomagijskom ritualu pa su sve to pokupili.
svaka cast :yea:Jedne noci sam na groblju maznuo veliku metalnu krstacu a prethodno sam sa faksa maznuo ljudsku lobanju, potom sam otisao u gradski park i na vidnom mestu instalirao dekor.
Zabo sam krstacu u travu na nju stavio lobanju a pored poredjao svece u obliku pentagrama i zapalio ih.
Potom sam otisao u stan i sa prozora posmatrao dok se nije razdanilo i poceli ljudi da dolaze i okupljaju se.
Uskoro je dosla i murija, mislili da se radi o crnomagijskom ritualu pa su sve to pokupili.
Mogu da zamislim kakvi su bili komentari.:lol:
a dal si i ti crn?Obozavam crni humor i sve sto ide uz to.:mrgreen:
Šta ste neobično i ludo uradili?