Šta ste neobično i ludo uradili?

Član
Učlanjen(a)
17.12.2009
Poruka
20
Ja sam jednom sanjao neku tucu i iz sve snage zveknuo zid uz koji stoji moj krevet, ujutru mi ruka "otpala"yes3

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
kada sam bila mladja ozivljala sam malo pile za koje mi je rekao tata da nema spasa davala sam mu vestacko disanje i ono ozivelo to nikada necu zaboraviti ...

Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
kada sam bila mladja ozivljala sam malo pile za koje mi je rekao tata da nema spasa davala sam mu vestacko disanje i ono ozivelo to nikada necu zaboraviti ...

Ahahahahhahahahahah,svaka čast,a jesi li razmišljala o tome da budeš veterinar,kada ti već dobro ide oživljavanje životinja xD

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ja sam jednom sanjao neku tucu i iz sve snage zveknuo zid uz koji stoji moj krevet, ujutru mi ruka "otpala"yes3

Hahhahahahahahahahahahhaha,dobro da je nisi slomio.Imala sam i ja slično iskustvo
Ja sam sanjala da krećem u šetnju,prevrnula se iz kreveta i tresnula na pod. xD

Sva sreća pa smo se ja i sestra tu noć zamjenile,jer smo imale krevete na sprat i ja sam spavala obično na gornjem krevetu.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Mrtav pijan sam u bolnici na prijemu trazio jogurt i kifle.

Najboljoj drugarici sam na velikom odmoru u srednjoj skinuo majcu pred svima [nije imala nista ispod]

Na sred trga sam se drao na sav glas "Danijelaaaaaaa .... Vrati seeeeeeee .... Volim teeeeeeee .... i to u tri i 15 ujutru

I imajos dosta stvari ali mnoge od njih nije ok spomenuti ovde gde ima i starijih osoba

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545

Najboljoj drugarici sam na velikom odmoru u srednjoj skinuo majcu pred svima [nije imala nista ispod]

Na sred trga sam se drao na sav glas "Danijelaaaaaaa .... Vrati seeeeeeee .... Volim teeeeeeee .... i to u tri i 15 ujutru

I imajos dosta stvari ali mnoge od njih nije ok spomenuti ovde gde ima i starijih osoba

Ovo je za respekt ;)

Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
275
bacio lubenicu sa sedmog sprata kroz prozor

bila je kao trenutna

pohvatalo 20.ljudi

Učlanjen(a)
15.07.2010
Poruka
1.146

svaka cast :yea:

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
U dva ponoći na sve četiri lajao na uličnu lampu 5 minuta. Skoro me priveli. Bio trijezan, bilo davno i nije mi to bila navika, već zbog opklade.

Natrag