- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Danas osnivam grupu.
ovaj čas idem da je osnujem.
Jesi li svjestan? Sad si osobno priznao da si do sada čitavo vrijeme lagao.
P.S. Ipak ti odi osnuj grupu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Danas osnivam grupu.
ovaj čas idem da je osnujem.
Jesi li svjestan? Sad si osobno priznao da si do sada čitavo vrijeme lagao.
P.S. Ipak ti odi osnuj grupu.
Zar nisi rekao da vec dajes nase kometare u grupi a sad je tek osnivas?Danas osnivam grupu.
Naravno da bi kidao, pozovi me u grupu ako smes!?Ti bi kidao moje koment. ali ne smeš ni da ih uzmeš. A ja ću vaše da dam.
A ti nisi porekao, cime svojom recju?Rekao ti.
Ovde sam te takodje razbio!ovde me nije razbio, a tamo će da me razbije.
I sta ces tamo sam da radis, da se hvalis drugima kako si nas razbio?ovaj čas idem da je osnujem.
Svo vreme ga i navodim da se izlaprda a on ne shvata!Jesi li svjestan? Sad si osobno priznao da si do sada čitavo vrijeme lagao.
Propovjednik 9,10]Sve što ti dođe na ruku da činiš, čini po mogućnosti svojoj, jer nema rada ni mišljenja ni znanja ni mudrosti u grobu u koji ideš.
Dakle nema rada, nema mišljenja, nema znanja, nema mudrosti umrlima.
Dakle, ne samo da se u tekstu porice zagrobni zivot nego i vaskrsenje mrtvih, pa ako cemo verovati tome sto Solomun kaze, onda trebamo odbaciti i vaskrsenje! Eto koliko je ovakva teologija besmislena!
Da, kada se cepka i izvrce onda je tako, ali kada se procita ceo kontekst, onda se vidi da je Solomun rekao da "nema ni vaskrsenja" a ne samo zagrobnog zivota:
Propovednik 9:4-7:
» Jer ONAJ TKO JE MEĐU ZIVIMA, IMA NADE: i živ pas više vrijedi nego mrtav lav. «
---> zivi imaju nade..
» Živi barem znaju da će umrijeti, a MRTVI ne znaju ništa, ZA NJIH NEMA VIŠE NAGRADE, jer se zaboravlja i spomen na njih. «
---> mrtvac nece dobiti nagradu, dakle nista od vaskrsenja..
» Davno je nestalo i njihove ljubavi, i mržnje, i zavisti, I VIŠE NIKADA NEĆE IMATI UDELA NI U ČEM ŠTO BIVA POD SUNCEM. «
---> nikada vise nece ziveti, dakle nista od vaskrsenja..
» Zato s radošću jedi svoj kruh i vesela srca pij svoje vino, JER SE BOGU VEĆ PRIJE SVIDJELO TVOJE DJELO. «
---> dobio si platu u ovom zivotu i ne nadaj se nicemu vise, ovaj zivot je sve.. tako su jevreji jedno vreme i verovali i Solomun ovde navodi sta su verovali
Dakle, ne samo da se u tekstu porice zagrobni zivot nego i vaskrsenje mrtvih, pa ako cemo verovati tome sto Solomun kaze, onda trebamo odbaciti i vaskrsenje! Eto koliko je ovakva teologija besmislena!
U Boga postoji knjiga zivota u koju su upisani svi oni koji su vredni Bozjeg dara vaskrsenja,
A tko Bogu piše u tu knjigu? Bog nema ruke, ne može držati olovku i pisati.