- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Potpuno pogresno, jer biblija kaze
A tko ti svjedoči da Biblija ne laže?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Potpuno pogresno, jer biblija kaze
Vide da piše da se ne klanjaju kipu, a oni kažu da mogu.
Točno tako ,Piše i da se ne klanja slikama, a ti samog sebe prispodobio slikom životinje.
Bog te blagoslovio.
Hvala na pitanju, skoro da sam ozdravio. Nikom ne bih pozeleo da bude ovako bolestan, gadan virus vlada. Kako si ti jesi dobro brate? Ne bih sad da ti odgovaram na to pitanje, draze mi je ovako kad razgovaramo kao ljudi a ne sukobljavamo se oko ucenja, onda izgleda kao da se svadjamo, a nije tako, treba da znas da te ja cenim kao coveka..Nadam se da si ozdravio,proslo je nedelju dana,
i vidis kako je lepo napisati odgovor u dve recenice...
ali meni treba za odgovor ne dve vec samo jedna recenica.
Gde su se nalazili Lazar i ostale biblijske osobe nakon svoje smrti a pre nego sto su vaskrsnute ???
Hvala na pitanju, skoro da sam ozdravio. Nikom ne bih pozeleo da bude ovako bolestan, gadan virus vlada. Kako si ti jesi dobro brate? Ne bih sad da ti odgovaram na to pitanje, draze mi je ovako kad razgovaramo kao ljudi a ne sukobljavamo se oko ucenja, onda izgleda kao da se svadjamo, a nije tako, treba da znas da te ja cenim kao coveka..
Hvala na pitanju, skoro da sam ozdravio
Izvrtanje teksta, Solomun govori sto ateisti govore, za njih nema nista posle smrti i zato uzivaju jedu piju i vesele se u ovom zivotu, jer ce sutra umreti! Dok za Hriscane ima zivota posle, i oni ne uzivaju u ovozemaljskom!mire000 said:
moze samo da oseca..
Lažna nauka. Biblija govori suprotno. Nema osjećanja.
Propovjednik 9,6I ljubavi njihove i mržnje njihove i zavisti njihove nestalo je, i više nemaju dijela nigda ni u čemu što biva pod suncem.
Cela teologija ti je bazirana na nerazumevanju literatnog stila i filozofskog nacina izrazavanja! I ti onda sebe zoves filozofom!