Sta rade mrtvi ljudi?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nadam se da si ozdravio,proslo je nedelju dana,
i vidis kako je lepo napisati odgovor u dve recenice...
ali meni treba za odgovor ne dve vec samo jedna recenica.
Gde su se nalazili Lazar i ostale biblijske osobe nakon svoje smrti a pre nego sto su vaskrsnute ???
Hvala na pitanju, skoro da sam ozdravio. Nikom ne bih pozeleo da bude ovako bolestan, gadan virus vlada. Kako si ti jesi dobro brate? Ne bih sad da ti odgovaram na to pitanje, draze mi je ovako kad razgovaramo kao ljudi a ne sukobljavamo se oko ucenja, onda izgleda kao da se svadjamo, a nije tako, treba da znas da te ja cenim kao coveka..

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
A tko ti svjedoči da Biblija ne laže?

Ako u to sumnjas, onda je jasno da je kod tebe neki problem.

Svedoci jedinstvo u izjavama svih biblijskih pisaca koji se nisu medjusobno pozvavali.

Svedoci Bog koji recju Bozjom menja coveka.

I svedoci Sveti Duh koji osvedocava coveka u istinitost reci Bozje.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Hvala na pitanju, skoro da sam ozdravio. Nikom ne bih pozeleo da bude ovako bolestan, gadan virus vlada. Kako si ti jesi dobro brate? Ne bih sad da ti odgovaram na to pitanje, draze mi je ovako kad razgovaramo kao ljudi a ne sukobljavamo se oko ucenja, onda izgleda kao da se svadjamo, a nije tako, treba da znas da te ja cenim kao coveka..

Pa ti znas kakvi smo mi Srbi,mi zacas planemo i oko sitnica,a kamoli oko krupnica...Ali se vecina nas brzo i smiri i izmiri pa ko da nista nije bilo....Gledaj da ojacas imunitet. Provetri sobu izjutra bar pola sata.Jedi vise kiselog kupusa, amoze i paprike iz tursije,kao i naravno limuna.jedi sto vise voca,ali susene sljive,brusnice i borovnice,i gledaj da se preznojis. Za preznojavanje popij dve krigle toplog caja,pa jorgan preko glave,moras dobro da se preznojis i promenis ves,pa ako ne valja moras kod lekara specijaliste,jer ti ovaj obican lekar nije dao dobru terapiju...To se brzo radi.Ovo ti jevec 8 dan???to je bas dugo....
A sto se tice ove teme,bice dana,samo ti ozdravi

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
mire000 said:

moze samo da oseca..

Lažna nauka. Biblija govori suprotno. Nema osjećanja.

Propovjednik 9,6I ljubavi njihove i mržnje njihove i zavisti njihove nestalo je, i više nemaju dijela nigda ni u čemu što biva pod suncem.
Izvrtanje teksta, Solomun govori sto ateisti govore, za njih nema nista posle smrti i zato uzivaju jedu piju i vesele se u ovom zivotu, jer ce sutra umreti! Dok za Hriscane ima zivota posle, i oni ne uzivaju u ovozemaljskom!

Cela teologija ti je bazirana na nerazumevanju literatnog stila i filozofskog nacina izrazavanja! I ti onda sebe zoves filozofom!

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Cela teologija ti je bazirana na nerazumevanju literatnog stila i filozofskog nacina izrazavanja! I ti onda sebe zoves filozofom!

Fundamentalisti nikada ne mogu biti filozofi (osim možda veberovci)...

Teologija? Mire, brate pa oni i nemaju teologiju, osim ako pod tim terminom ne podrazumevamo i kreiranje "boga" na svoju sliku.

Natrag