Šta može da vas iznervira?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Odgledah Hausa pa mi se svidela jedna recenica... Od licemernog govora moze da me iznervira pogresan licemeran govor ;)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mene nervira moja znatiželjnost...Recimo, moram da se sklonim sa neta, ali volim da pratim ''situaciju''...:lol: Baš je zanimljivo...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Mene nervira moja znatiželjnost...Recimo, moram da se sklonim sa neta, ali volim da pratim ''situaciju''...:lol: Baš je zanimljivo...

Znači ti si tu i kad nisi tu? I sigurno i ovo sad pratiš u ril tajmu. :mrgreen: A zato ti znaš sve tračeve, što na forumu, što na poslu, sad je meni jasno. :blum3: :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Znači ti si tu i kad nisi tu? I sigurno i ovo sad pratiš u ril tajmu. :mrgreen: A zato ti znaš sve tračeve, što na forumu, što na poslu, sad je meni jasno. :blum3: :lol:
Nerviraju me ovakve ''buljine'', kojim ništa ne promačinje...:lol:

Bolje bi ti bilo da pogledaš šta ti je rekao Bog...A ja odoh na spavanje, zato što je Bog prema meni ''milostiv''...yes3

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Kradja, lopovluk, tračeraj,intrige,nevaspitanje i bahatost to me baš izludi :( ali samo kad o tome razmišljam a obično ne razmišljam mnogo :) tako da me i ne nervira to puno već samo po malo :)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nerviraju me ovakve ''buljine'', kojim ništa ne promačinje...:lol:

Bolje bi ti bilo da pogledaš šta ti je rekao Bog...A ja odoh na spavanje, zato što je Bog prema meni ''milostiv''...yes3

Aaa, ne verujem ti to za spavanje, sigurno ti sad sve ovo čitaš i ako te dovoljno pecnem, pojavićeš se ti u po noći da odgovoriš, ne možeš protiv svoje prirode. :blum3: :lol:

Što se tiče milostivog boga, on prašta, a za ostale videćemo. :mrgreen:

Ceco, lopova i prevaranata na sve strane, skoro da su potisnuli ove koji su (samo) bahati i nevaspitani. :diablo: :lol:

Natrag