Šta može da vas iznervira?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Death, Death...ttttttttt(pokušaj ovo da izgovoriš, čisto da znaš kako ti se obraćam...), komentr je bio, na komentar iznad mog posta, bio mi je ''simpatičan''...
A ti lepo da ideš tamo na moju temu u Psihologiji i da odgovoriš na temu ''Osvetoljubivost'', šteta je ne komentarisati tu temu...
E da ne bude da je spam...
Nervira me, kada otvorim neku temu, a niko neće da diskutuje...To vređa moj autorski ego...yes3

Ahaaa, znači ti si samo nadovezala na komentar pre tebe, onako spontano :acute:

A mene nervira kad neko otvori temu i onda zove po forumu da je članovi komentarišu :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ahaaa, znači ti si samo nadovezala na komentar pre tebe, onako spontano :acute:

A mene nervira kad neko otvori temu i onda zove po forumu da je članovi komentarišu :lol:
Jeste, jeste...a ti sad idi i reci onim ''insektima'', šta radim u ovoj temi...Bože sačuvaj...ti mora da ovde radiš u ''obezbeđenju'', ništa da ti promakne...:lol:

E, nervira me nezainteresovanost ljudi da pričamo o baš lepoj temi ''Osvetoljubivost''...Ali zato teme...Isus Hrist, Da li Bog postoji, Jehovini svedoci ''cvetaju''...Ne razumem...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Može da me iznervira kad vidim da Dum ne prepoznaje svu vrednost (pre svega, humorističku) tema kao što su: Jehovini svedoci, Dinosaurosi i biblija, Džisus Krajst (superstar)... Tu se uvek najbolje ismejem. :lol:

I ne zivkaj bre na temu da ti se ne bi "osvetili" za takvo ponašanje. :blum3: :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Jeste, jeste...a ti sad idi i reci onim ''insektima'', šta radim u ovoj temi...Bože sačuvaj...ti mora da ovde radiš u ''obezbeđenju'', ništa da ti promakne...:lol:

E, nervira me nezainteresovanost ljudi da pričamo o baš lepoj temi ''Osvetoljubivost''...Ali zato teme...Isus Hrist, Da li Bog postoji, Jehovini svedoci ''cvetaju''...Ne razumem...

Praviću se da nisam čuo komentar na račun cenjenog urednika iste jer bih onda mogao strašno da se iznerviram :rofl2:

Napisao sam ti nešto u temi, nemoj da kukaš više, ne mogu da te slušam :acute:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Meni nervira kad mi sabotiraju temu.:roll:

Inače volim više čak i ludog Hranislava.:D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nerviraju me tipovi koji misle da prozivam urednika tih tema...Mislim da on odlično radi svoj posao....Meni da plate, ja tamo ne bih bila urednik...(ovo najozbiljnije mislim)Čak šta i ja ponekad tamo dam neki komentar, nije se ni sa mnom nekad ''lako boriti''...:lol:

Nervira me Tito...Od svih ''buva'', njegov je ''ugriz'', najotrovniji...Ali brzo prođe...:lol:
(vidiš kako je Death fin dečko, ugledaj se na njega, on uvek učestvuje na temama...)

Meni nervira kad mi sabotiraju temu.:roll:

Inače volim više čak i ludog Hranislava.:D

Mene nervira Ivanjuška, što je nema češće...Nedostaje mi njen humor...:)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nerviraju me tipovi koji misle da prozivam urednika tih tema...Mislim da on odlično radi svoj posao....Meni da plate, ja tamo ne bih bila urednik...(ovo najozbiljnije mislim)Čak šta i ja ponekad tamo dam neki komentar, nije se ni sa mnom nekad ''lako boriti''...:lol:

Nervira me Tito...Od svih ''buva'', njegov je ''ugriz'', najotrovniji...Ali brzo prođe...:lol:
(vidiš kako je Death fin dečko, ugledaj se na njega, on uvek učestvuje na temama...)

Mene nervira Ivanjuška, što je nema češće...Nedostaje mi njen humor...:)

Mislim da i Ivanjuški nedostaje njen humor... :lol: :lol:

Znam da teško izlaziš na kraj sa mnom, Dum, zato mi žao da te "mučim" i na "ozbiljnim" temama. :lol: Evo napisaću koju na toj temi kasnije, mada sam sve to već negde video, i ovo drvo, i ovaj most, i... :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315

I ja delim tvoje mišljenje u urednika...to sam i njemu rekao :D
Posle "meni da plate" nisam ni čitao jer me nerviraju takve uzrečice zato što su najčešće dokaz neiskrenosti :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Mene nervira kad ne mogu brzo da isčitam sve ispisano u "krucijalnim" temama.Šta ako mi nešto promakne,pa pogubim konce?:D
I nervira me što ne znam koliko slava utiče na ljude!whistle3

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mene nervira Titova samouverenost...Nervira me kada mu kažem nešto ''pametno'', a on raste ko ''kvasac''...Jednostavno, nema mere :lol:

Mene nervira Death, što ne čita deo posle ''da mi plate''...Pa kako te nije sramota..Pa ja sam starija od tebe i ozbiljnija...:lol:

I Ivanjuška me nervira...Čitaj sve postove pažljivo, u jednim novinama sam te i pomenula...To ti je pred kraj....Master teme..pih..:lol:

Natrag