Šta mislite o korisniku iznad?

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
hahahaha.....

Gaga ludaca...

On je u mojoj djevojci. A moja djevojka je tajni agent srpske obavještajne službe na tajnom zadatku u Zagrebu.

---------
804MALA.jpg

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Faca je samo takva.Drago mi je da mi je prijatelj, samo mi hvali vremena za druženje, volje imam.

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Kroz postove koje sam procitao deluje OK,jedino sto je/ga pojedinci provociraju da kaze ono sto mozda ne zeli.Samo mudro ,TIHA VODA BREG RONI!!!!

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Vidim da je peca stari clan,ali nismo se sretali u postovima...Ne mogu komentarisati jer stvarno ne znam:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Za Blackandblond, evo sreli smo se mada sam ja pratio tvoj rad na forumu (veoma lep stil pisanja) i drago mi je da smo se i ovako upoznali.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Oce bebu ali zonkija nema da poradi na tome.:vorred:

peca29 retko se spusta u ove krajeve. jos uvek ne mogu da procenim njegov lik i delo.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Za Blackandblond, evo sreli smo se mada sam ja pratio tvoj rad na forumu (veoma lep stil pisanja) i drago mi je da smo se i ovako upoznali.
Hvala Peco
129fs4252631.gif

Eto sad se Peca i ja zvanicno znamo...:)
Oce bebu ali zonkija nema da poradi na tome.:vorred:
Meni vec napravise bebu :???: sto erika rece iza ledja..:???:
A nema 'ljeba od zonkija a ne bebe
bonheur.gif

Inace ljubica divna jedna zena...:mrgreen:mlogo kuRTULna...i ja je volem...i ja mislim da sam joj dosadila vise sa izjavljivanjem ljubavi prepascu je...Ne ljubice ne volem ja zene tako...ne boj se:mrgreen:

Natrag