Šta mislite o korisniku iznad?

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
103
@erika: kako si mogla da me pomesas sa svim ostalim Novosadjanima, sram te bilo :)

@ljubopitljiva: mojne disva stoljpi limte mo :D

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
erika uvjek na zemlji...sto znaci fino djete ne drogira se:D
komentari su joj uvjek na mjestu i uvjek je za druzenje sto je pokazala u kaficu...a jesmo se napijale(dok sam bila djevojka tj prije nego sam se udala(citaj objesila):D
P.S.Posudice mi majicu...nekad sam imala slicnu ali se odrcala:D

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
erika uvjek na zemlji...sto znaci fino djete ne drogira se:D
komentari su joj uvjek na mjestu i uvjek je za druzenje sto je pokazala u kaficu...a jesmo se napijale(dok sam bila djevojka tj prije nego sam se udala(citaj objesila):D
P.S.Posudice mi majicu...nekad sam imala slicnu ali se odrcala:D

Drugo moja nema problema samo da je malo properem, nosin je već danima.:)

Ha ja se malo zamlaćivala sa ovim mlatom, sviđa mi se prihvata šalu-položio kod mene:yea:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Znam ja sve to, ali najozbiljnije, mozda si me i videla sa begeshom tu po centru, ili u kafani nekoj :)

Vrlo moguće-nije valjda da sviraš po centru?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
103
Drugo moja nema problema samo da je malo properem, nosin je već danima.:)

Ha ja se malo zamlaćivala sa ovim mlatom, sviđa mi se prihvata šalu-položio kod mene:yea:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Vrlo moguće-nije valjda da sviraš po centru?

P' da, Kucerak, Vinski, Orkus... Trenutno sam u Vinskom nedeljom...sledeca dva vikenda nisam tu pa necu svirati ali za 3 nedelje hocu :)

Nisam onaj ulicni svirac, ali sam zato kalrdmas :)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Andreeee...mislim da je dobar covjek ali da se jako razocarao u ljude...te sve shvata preozbiljno...i sigurno je da su mu se u zivotu desile neke ruzne stvari ali Andreee moras dalje:)
Inace fascinira me svojim pitanjima i prosto ne vjerujem sta mu sve na pamet pada da pita:D

Natrag