Šta mislite o korisniku iznad?

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Genijalana je......... i skroz ide, uz muza joj... ne zna se ko je ludji od njih dvoje... beskrajno me zasmejavaju....
tzaritza.gif

Ulete mi ljubopitljiva...

O, njoj sve najbolje... da sam zensko verovatno bih bio ona ( toliko slicno razmisljamo da se i sam cesto iznenadim )....
hail.gif

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Bleckandblondi

Jedina koju doživljavam tako stvarno da mi se čini kad čitam da joj čujem glas, veoma upečatljiva i luckasta, vesela osoba

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
103
Mislim da Blackicu i Blondicu ne shvatam suvise ozbiljno, ipak medju kolezama mora da postoji drugarski odnos, striktno poslovni odnosi medju ljudima retko kad urode plodom :)))

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Mislim da Blackicu i Blondicu ne shvatam suvise ozbiljno, ipak medju kolezama mora da postoji drugarski odnos, striktno poslovni odnosi medju ljudima retko kad urode plodom :)))

jes'...samo slabo me placaju za ovaj posao...
Mlata..zamlata:D
primice me u svoj bend i onda ce da se pokaje i da me prebije na mrtvo ime ali ja cu i dalje da pjevam svojim "gromovi udrite glasom":D
Mlata je malo povucen i msm da sam ga prepala kad je tek dosao:vorred:
U Bog te vid'o!:???:
tek sad vidjeh koliko ste me iskomentarisali...sad sam se uzdigla i ses' dana cu da lebdim i onda belaj...odrece me se svi:vorred:
Hvala vam:blush:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
103
jes'...samo slabo me placaju za ovaj posao...
Mlata..zamlata:D
primice me u svoj bend i onda ce da se pokaje i da me prebije na mrtvo ime ali ja cu i dalje da pjevam svojim "gromovi udrite glasom":D
Mlata je malo povucen i msm da sam ga prepala kad je tek dosao:vorred:

hahhahahah

P' znas kako, od muzike (pevanja i sviranja) se jako malo njih obogatilo u velikoj meri, pogotovo kaldrmasi kao sto smo ti i ja :)

Ne znam zasto mislis da si me prepala?

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Mlata-a odakle se mi poznajemo? Skoro pa sam sigurna da sam ga videla već negde

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
103
Mlato* :)

@erika7: pa ne znam stvarno, na koje poznanstvo mislis?

@blackblonde: pa ne znam sta da kazem, ali ono...jesam bio iznenadjen iskreno, ali ne bas prepadnut da nisam 2 dana dosao na forum :))
nemoj tako, kontam da ni pavaroti nije znao sta ce postati :p

Natrag