Šta mislite o korisniku iznad?

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
O Titu mislim sve najlepse.. On je za mene jedan super lik i osoba koja je moj idol....yes3

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hvala Nensi, al pretera ga za to "idol". :mrgreen:

Nensi je dama u pravom smislu te reči; odmerena, nenametljiva, izuzetno prijatna i draga. A uz to, i odlično društvo za zezanje. yes3

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Kad smo vec kod preterivanja eto mene..:)
Tito je super..inteligentan,zabavan, emotivan..pravican i realan.. prgav ponekad ..slusa dobru muziku..voli da se druzi..sali..maa sve
eto ja ga obozavam..extra lik..:)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
ndp...cudan lik..malo prica ..malo se sali..ko zna kad misli ozbiljno a kad jok..:)malo ga znam..a htela bih vise..samo pstt ..
Mislim da voli da me cita kad mu je dosadno..:)
Eto spomenuh ga i u zextra pesmi..znaci da je super lik..:)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908

Ja prgav? :shock: E sad si me za srce ujela. :diablo: :lol:

Cecilija... Paaa, voli da pretera ponekad, to je tačno, ali to radi sa stilom i zato je i volim. yes3 Dalje, voli da me hvali, što joj donosi još jedan plus kod mene. :lol:

Bez zezanja i sa zezanjem, Ceca je jedna i jedina, meni najdraža na ovom forumu. Ne folira se i ne laže, uvek igra fer pa makar je to koštalo. Bistra i pronicljiva, ko pomisli da je ona samo "neka tamo plavušica" zajeb'o se u startu. :mrgreen: U stanju je da me nasmeje do suza, što na forumu što na pp, nekad me potpuno iznenadi nekim samo njoj svojstvenim fazonima. :D

I na kraju, ne treba da brine da ću je zaboraviti jer je to prosto nemoguće. Niti da ću je nekad manje voleti i gotiviti. yes3

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
S' obzirom da tek upoznajem forumaše, Tita sam upamtio samo po korektnim i lepim stvarima. Uvek vedrog duha.
Moje poštovanje...

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
Baš imate lepo mišljenje jedan o drugom, samo ne znam, da li je ovo prava tema za te rasprave...

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Nisam stigla da upoznam ovog forumasa...:thinking:
Mora da je stigao dok sam bila odsutna ali kad ce sreca sigurno nece biti jedan od onih koje preplasim "na prvi pogled" vidim ima on jezik povelik :yea:
Dakle momak odi mi dodzi mi da te upoznam:lol:

Natrag