Šta mislite o korisniku iznad?

Član
Učlanjen(a)
25.04.2010
Poruka
286
S obzirom na novi avatar kuljas od besa, spremna da ubijes!:D Blondice ko te je tako iznervirao,pa ti si tako nezno bice!?:dntknw:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
O Gaga skontala si...Pa spremna sam da upotrijebim motornu pilu na dva forumasa samo ne znam kako preko neta da žžžžžžžžž ispilam nekoga...:thinking:
A gaga je divna zena...pise ozbiljno sali se....ne krije previse o sebi sto ja cijenim ne volim kad se ljudi kriju iza monitora...svidja mi se...:)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
O Gaga skontala si...Pa spremna sam da upotrijebim motornu pilu na dva forumasa samo ne znam kako preko neta da žžžžžžžžž ispilam nekoga...:thinking:
A gaga je divna zena...pise ozbiljno sali se....ne krije previse o sebi sto ja cijenim ne volim kad se ljudi kriju iza monitora...svidja mi se...:)

Lupa ko Maksim po diviziji.:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pre svega, dobar covek, pozitivac, inteligentan i jedan od najduhovitijih ljudi na forumu. Sve najbolje mislim o njemu.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
zna se ko su bili i ko su spameri....cak je bio i izbor za najboljeg....yes3

Ako iz jedne teme, šaljivog tipa, izvučeš listu spamera, ja ti se divim.

Zašto je ovo otišlo ovoliko daleko? Čemu ta netrpeljivost Tomiša? Znamo se dugo nas dvojica, ja te ne znam ovako prgavog. Šta ti se to u međuvremenu desilo?

Zar mi nisi baš ti jednom rekao da je najbolji način da nešto uradiš da pustiš stvari da idu svojim tokom? A vidi šta ti sada radiš.

Nemam nameru da stajem na stranu Rusa jer svi znaju, pa i on sam da nisam baš oduševljen njime ali tvoje ponašanje počinje da me tera da se zapitam ko si ti čoveče postao i čemu ovako rigorozni komentari?

Ako želiš prekid prijateljstva, neka tako bude ali ja sam rekao šta mislim.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
O korisnicima iznad mislim da vole ona macho shit i tako..:???:
inace ih obozavam sve i jednog..izuzetni su to likovi..svi dobri u dusi a ostri na jeziku..:)
Hajde malo da cujem sta drugi misle o meni..razlazzzz :D

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Gago..malko si pobrkala loncice ..wacko2
ja mogu biti samo sefica u mom kraju..u mom budzaku..:???:
Ovde se zna ko je sef yes3
O tebi mislim da si sjajna..duhovita i skromna i bas kako treba ..yes3
hvala na cestitkama ....:vorred:
sad ce vec neko da me..ono..:vorred: