Šta je u seksu normalno, a šta nije?

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Sendi, uze mi reč iz usta, nego mi je nestalo plavih dugmića, pa moram ovako.

Cyberman, vidi se da si mnoooooooooooogo mlad i neiskusan, bolje ugasi računar i idi nađi neko iskusnije žensko da ti objasni neke stvari, ovako, kako si krenuo, svi ispadosmo bolesnici. :-D

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
84
Sendi, uze mi reč iz usta, nego mi je nestalo plavih dugmića, pa moram ovako.

Cyberman, vidi se da si mnoooooooooooogo mlad i neiskusan, bolje ugasi računar i idi nađi neko iskusnije žensko da ti objasni neke stvari, ovako, kako si krenuo, svi ispadosmo bolesnici. :-D

i ja sam jedanput probo oral... i neosucujem ljude koji to rade (nek radi svako sta oce) ali ja bi volo zensku koja odbija da daje oral i nikad to nije radila, kako je polubiti kad znas da je neko drugi imo njegovu stvar u njena usta?

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
a sta je sa muzom od te mladje, njemu se ne usreci on dobija losiju...treba misliti i na druge ne samo na samog sebe...
A možda čovek hoće malo promene, možda su mu se ukusi i interesovanja promenili, možda se zaželeo starijih, iskusnijih, mozda i ne toliko lepih... Ljudi su čudo, uvek je lepše grožđe u komšijskom vinogradu neko kod sebe...:)

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
i ja sam jedanput probo oral... i neosucujem ljude koji to rade (nek radi svako sta oce) ali ja bi volo zensku koja odbija da daje oral i nikad to nije radila, kako je polubiti kad znas da je neko drugi imo njegovu stvar u njena usta?

Prekini da pišeš ovakve komentare, prethodni sam ti obrisala, ovaj je na granici za brisanje. Ovakav način izražavanja na našem forumu nije dozvoljen.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

Probaj ti jos neki put...za svaki slucaj,mozda promenis misljenje... wink3

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Narode, upravo sam počistila još jedan nepristojan komentar, ako se ne upristojite, tema će biti zaključana.

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Bez maštovitosti i emocija nema ni pravog seksa, ali mi se čini da je od svega nabrojanog kod tebe prisutno samo previše mašte.

Natrag