Nit će ovu rupu da joj potroši, nit će drugu da joj napravi !
LOL...wacko2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nit će ovu rupu da joj potroši, nit će drugu da joj napravi !
mozda je i normalno ali meni nepozeljno... ko bi hteo da deli i menjanja partnerku sa drugima... samo bolestan covek
Sendi, uze mi reč iz usta, nego mi je nestalo plavih dugmića, pa moram ovako.
Cyberman, vidi se da si mnoooooooooooogo mlad i neiskusan, bolje ugasi računar i idi nađi neko iskusnije žensko da ti objasni neke stvari, ovako, kako si krenuo, svi ispadosmo bolesnici. :-D
A možda čovek hoće malo promene, možda su mu se ukusi i interesovanja promenili, možda se zaželeo starijih, iskusnijih, mozda i ne toliko lepih... Ljudi su čudo, uvek je lepše grožđe u komšijskom vinogradu neko kod sebe...a sta je sa muzom od te mladje, njemu se ne usreci on dobija losiju...treba misliti i na druge ne samo na samog sebe...
i ja sam jedanput probo oral... i neosucujem ljude koji to rade (nek radi svako sta oce) ali ja bi volo zensku koja odbija da daje oral i nikad to nije radila, kako je polubiti kad znas da je neko drugi imo njegovu stvar u njena usta?
i ja sam jedanput probo oral... i neosucujem ljude koji to rade (nek radi svako sta oce) ali ja bi volo zensku koja odbija da daje oral i nikad to nije radila, kako je polubiti kad znas da je neko drugi imo njegovu stvar u njena usta?
Bez maštovitosti i emocija nema ni pravog seksa, ali mi se čini da je od svega nabrojanog kod tebe prisutno samo previše mašte.