Šta je to neukus?

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
90
оно што је за некога неукус, за некога може бити укус какав је тешко превазићи... што је за некога под, некоме је таваница. па ако је то заиста тако, онда ни о неукусу не треба расправљати.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Neko veruje u boga a neko ne, neko se moli uz ikonu a neko statui bude . Znači li to da o religiji ne treba raspravljati ?
Čudno, kakve predrasude , o svemu treba raspravljati ali kad je u pitanju neukus, e to se ne dira.
A do ukusa gospodo treba držati, jer to je najvažnije. Važnije i od religije.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
оно што је за некога неукус, за некога може бити укус какав је тешко превазићи... што је за некога под, некоме је таваница. па ако је то заиста тако, онда ни о неукусу не треба расправљати.

Ne raspravljamo :) Samo me zanima vaše mišljenje,ja sam svoje rekla :)

Neko veruje u boga a neko ne, neko se moli uz ikonu a neko statui bude . Znači li to da o religiji ne treba raspravljati ?
Čudno, kakve predrasude , o svemu treba raspravljati ali kad je u pitanju neukus, e to se ne dira.

:clapping::clapping::clapping::clapping:

Član
Učlanjen(a)
28.05.2010
Poruka
89

Pa, svi ljudi imaju jedinstven sistem vrednosti- u tvom je ukus iznad religije, ali to ne mora značiti da je to opštevažeći i jedini ispravan stav.
Isto je u s pitanjem ukusa/neukusa donekle. Većini ljudi dopašće se nešto što sledi princip ,,zlatne sredine'' nasuprot ekstremima, ali ni u ovome ne postoje opštevažeće koncepcije ni u samim društvima, a kamoli među posebnim i specifičnim individuama kao što su ljudska bića.
Po pitanju ukusa zastupam princip relativnosti msm, jer čak i ako moje shvatanje stila i ukusa deli 99% ljudi, ono ne mora biti nužno pravilno- za sve.

Član
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
165
Neukus ne postoji, postoji samo drugaciji ukus. Sto ne znaci da prihvatam tudji, naravno da imam svoj. :)

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
90
ако не расправљамо о укусу-неукусу, хајде да се препиремо око задате теме... сматрам да се треба препирати. а зашто? зар се речни песак не препира? наравно да се препира... а зашто? да би се нашао грумен злата, рецимо. и, када нађемо тај грумен злата поскочићемо од радости, однети га кући да би га даривали својој драгој, а она каже како више воли сребро...

Član
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
165
ако не расправљамо о укусу-неукусу, хајде да се препиремо око задате теме... сматрам да се треба препирати. а зашто? зар се речни песак не препира? наравно да се препира... а зашто? да би се нашао грумен злата, рецимо. и, када нађемо тај грумен злата поскочићемо од радости, однети га кући да би га даривали својој драгој, а она каже како више воли сребро...
dobro brate svi mi volimo dragocenosti, ali to nije poenta ove teme ti si promasio smisao.

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
90
нисам говорио о драгоценостима материјане, сирово-чулне природе, већ о нечему што им претходи... ето видиш, управо си испољио једну врсту личног укуса на мој коментар о теми, и тај мој покушај прогласио као промашај.

Natrag