Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ova poruka mi je sada poslata od jednog brata, a sadrzi video u kome se prezentuje film u kome se na vizionarski nacin prikazuje rat protiv postovaoca subote.
Sami zakljucite a li je slucajnost da se u njemu bas ovi neprijatelji nazivaju postovaoci Shabata, a da rat protiv njih pocinje 2022 godine, koju je Bog pokazao kao konacno vreme kraja.
Pogledajte video do kraja da bi ste dobili ceo uvid u sve ovo
Nije rec o meni ili 2022, vec navodima u filmu.
Mogu samo reći...very interesting. Treba biti jako oprezan, naravno jer postoje i "mamci" da ljudi pomisle ah to je to...sad sve znamo a bude prevara. Ali, film sa ovakvom tematikom može ukazati na nešto važno. Između ostalog pominej se i (WHITE) SPIKE..kao odlika tih "vaznezmaljaca" tj. gde se povlače. Kažem veoma zanimlivo ali ipak treba biti mudar i ne zaključivati prebrzo.
Hoćeš reći da Bogu nije ime, na primjer, Otac, nego mu je pravo ime WHITE?
Hećeš reći šta si hteo reći? Šta je pisac hteo reći? Vaše veličanstvo, budite ljubazni..pa pojasnite. Jeste li gledali insert iz filma koji je dao Laodikeja? Kada pogledate javite se Vaša visosti
Pa pogledaj, traje samo 10 min. Kad možeš danima izučavati Elenu, koju pri tom ne voliš...ovo možeš lako. Traje 10 minuta...pa pogledaj.White = svjetlo
Bog = Svjetlost
Ellen White = božica
Pa pogledaj, traje samo 10 min. Kad možeš danima izučavati Elenu, koju pri tom ne voliš...ovo možeš lako. Traje 10 minuta...pa pogledaj.
Pa pogledaj, traje samo 10 min.
Ispričaj mi ti, klanjatelju princeze EGW.
Ispričaj mi ti, klanjatelju princeze EGW.