Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nece. Mislim...i kod mene, kada odem u "about", sve stoji kao kod tebe. Medjutim, kada odem u "text to speech" da izaberem vocalizer tts, e tada mi izlazi ona poruka - "Sorry Vocalizer Voices has stopped". Brisao sam sve pa probao ispocetka. Probao sa obe Lane, i onom od 6MB i onom od 53MB.
Očigledno se negde pravi greška.
Kod mene a i na par ostalih uredjaja je sve profukcionisalo iz 1. Kada se udje u podešavanja slova treba da budu tamna jer je tada sve aktivno. Takodje ne sme se zaboraviti da se promeni podešavanje u samom telefonu da se odabere Vocalizer kao Engine koji čita TTS.
Ovako je na Samsungu kada se podesi kao Engine. Kažem ti na više uređaja sam probao i sve radi lepo... osim ako to nije neki Šao Mao uređaj pa je izuzetak.
Pa, moguce. Google text-to-speech engine radi. Pico TTS radi. VocalizerEx2 TTS radi. Vocalizer TTS ne radi. I naravno, iako ova tri engina rade bez problema a samo ovaj ne radi, greska je do Sao Mao uradjaja. Dobro, nebitno. Vocalizer Ex2 je sasvim dobar.