Srpski Film (2010)

Član
Učlanjen(a)
11.07.2010
Poruka
37
Film nikako ne pokazuje to o cemu scenarista govori. Film je pre svega kopija vec poznatih izdanja tog tipa i nema kvalitet. Jedino ga scena sa novorodjencetom izdvaja iz grupe,pa cak i ako nije prikazano u potpunosti nikako ne opravdava cilj. Naravno bez te scene ovaj film ne bi zaziveo. A to da je film nekakva alegorija mogu plasirati samo kod nas. Svuda na film gledaju kao na prikazivanje ko su u stvari Srbi. To je cinjenica,i nista se vise nece time postici. Pa zar neko stvarno misli da ce ovo Srbiju mozda prikazati onako kako Aleksandar R. kaze? On pljuje po nasoj naciji i dobija pohvale :). To je samo zedj za novcem i slavom,nije bitno kako se to toga doslo.
 
Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
upravo sam odgledala film sa drugaricom BB...i obje smo ostale :???: :bad:
ne bih da komentarišem,jer su svi već dovoljno rekli koliko je film bolestan...mene samo zanima koja budala je mogla dozvoliti djetetu da glumi u ovom filmu...msm na malog dječaka,a posebno na djevojčicu...:???:
i poslije se pitamo zašto smo u očima svijeta poznati kao agresori ili šta li već,neki divljaci...e pa i ja da ga gledam i da ne znam kakva je u stvari situacija u Srbiji pomislila bih da ovdje nema niko normalan,da se svi međusobno je*u bez obzira na to što su u krvnom srodstvu ili bilo kakvoj vezi...:???:
 
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Koja bolest...omg...ja sam malo je reci sokirana...meni se fkt povraca...:bad:
Sta sve ljudi za pare nece uraditi...msm sve politi benzinom i zapaliti...mi ocigledno sve sto je bolesno uzimamo od svjeta....:???:
Zao mi sto sebe i Tweety natjerah da odgledamo ovaj shit...traume za cijeli zivot...msm da ce da mi se zgadi i sex i djeca i Srdjan Todorovic(inace nekad najdrazi nas glumac)...
Strasno je malo reci ja prave rijeci ne mogu da pronadjem za ovu bolescinu:bad:
 
Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
856
Na zalost, psihologija ce reci da mnogo price o temi tera ljude da istu pogledaju, nikada ne verujemo tudjem iskustvu, i sam sam takav, a znamo da je jevtinije poslusat tudje, marfi ili samo ljudska nasa glupost i sumnja u tudje stavove ?, ko zna, ali eto, vecina na temi se ipak slozila sa mnom, film ne vredi i vredja. Dalo bi se mnogo vise reci o njemu u negativnom kontekstu, samo nije vredan toga, a zivot je takav, dozvoljava sve i svasta , svima.
Da je sreca da nije ovog ovakvog filma, i da nije ove teme, ali eto, ima nas raznoraznih, zar ne ? ,,,
 
Natrag
Top