Član
- Učlanjen(a)
- 11.07.2010
- Poruka
- 37
Za sve one koji zele da pogledaju ovaj film savetujem da dobro pripreme stomak,jer vecu glupost i bolestinu u zivotu nisam videla!!! Jos scenarista izjavljuje da se ovim filmom pokazuju osecanja naseg naroda,gde smo mi u ovoj tzv. krizi i jos neke gluposti. Kao sto neko napisa seks je vec prevazidjena stvar,kako god ga prikazali,ali ubaciti u to i decu je van svake pameti. Aleksandra Radivojevica,Srdjana Spasojevica i ostatak ekipe treba poslati u sanatorijum da se ne bi dogodile ove strahote,posto do sada nemam izvora da se ovo dogadjalo,narocito u Srbiji,ali posle ovoga ce nekom psihopati pasti na pamet da to uradi,i gde ce onda biti svi oni koji su ucestvovali u projektu. Ako je ovo umetnost onda svako moze biti umetnik.
Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Zamisli nekog svog u nekoj od situacija,pa se zapitaj da li je dobar!
Dodato posle 4 minuta:
Ono sto oni filmom zele da pokazu ne poklapa se sa scenama,ja se licno ne slazem sa scenama u kojima ucestvuju deca i trudnica,i kao vrhunac scena sa silovanjem bebe. To nista drugo ne pokazuje do bolesti uma koji je to osmislio. Moglo je to biti drugacije uradjeno,a da ima efekta. Ovako ljudi odusevljenje nalaze u silovanju i ubijanju,a ne u biti problema o kom kobajagi film treba da govori.
Dodato posle 2 minuta:
Zamisli nekog svog u nekoj od situacija,pa se zapitaj da li je dobar!
Dodato posle 4 minuta:
Ono sto oni filmom zele da pokazu ne poklapa se sa scenama,ja se licno ne slazem sa scenama u kojima ucestvuju deca i trudnica,i kao vrhunac scena sa silovanjem bebe. To nista drugo ne pokazuje do bolesti uma koji je to osmislio. Moglo je to biti drugacije uradjeno,a da ima efekta. Ovako ljudi odusevljenje nalaze u silovanju i ubijanju,a ne u biti problema o kom kobajagi film treba da govori.
Poslednja izmena: