Špijuni su među nama...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Mene je malko zabolela glava wacko2
Neka rade šta hoće, odoh da spavam....

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
E jbg, sad kad treba biti na braniku otadžbine, ovaj foruma, ti pališ... A ništa, braniću dok mogu, sutra ko živ-ko mrtav. :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
E jbg, sad kad treba biti na braniku otadžbine, ovaj foruma, ti pališ... A ništa, braniću dok mogu, sutra ko živ-ko mrtav. :lol:

Vidim danas svi živi i zdravi...dobro je yes3

Ma ostao bih ja i sinoć ali znam da ima ko da se bori...nešto mi se odjednom prispavalo ali sam pevušio pred spavanje...

yes3

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Da se malo podsetimo kriminalne statistike.
Vecinu dela ucine lica koja su poznata ostecenom.
Ako se vodimo analogijom,dolazimo do zakljucka da su "gosti"ustvari registrovani clanovi kojima je ispod casti da im se ime vidi na ovakvom delu foruma.wacko2
Shodno tome,pustimo ih da vire,mozda se nekad ohrabre pa dozvole onoj manje ozbiljnoj strani sebe da progovore!
Umorih se od ovog!
Kako rece "Filozof",umni rad,fizicki je ne izdrziv!:???:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Vidim danas svi živi i zdravi...dobro je yes3

Ma ostao bih ja i sinoć ali znam da ima ko da se bori...nešto mi se odjednom prispavalo ali sam pevušio pred spavanje...

yes3

Ma otiš'o i ja, video sam da smo sigurni, drastično je opao broj špijuna posle 2h. :D

Ako se vodimo analogijom,dolazimo do zakljucka da su "gosti"ustvari registrovani clanovi kojima je ispod casti da im se ime vidi na ovakvom delu foruma.wacko2

Može samo da im bude čast što su u slobodnom/spam delu foruma, pa tu je srce foruma. :) Ako bi koristili analogiju, možemo reći da je ovaj deo Kosovo foruma. :mrgreen:

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Pa da ne propuste gradivo. A najveci je biser kad taj neko ko je otisao odlicno zna sta se dogadja na forumu. :D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ko je otišao, a ko je došao :dntknw:
Ovde se onda ne zna ko pije a ko plaća, ovi štp idu u kafić to bolje znaju yes3

Natrag