Špijuni su među nama...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Tog Vibeta sam provalio odmah i bilo mi je jasno šta radi ali mi nije bilo jasno zbog čega to radi. Prvi put smo se sukobili u kafiću, nažalost Radoznala uzela metlu pa počistila.

A ovi voajeri, pa kome to smeta, naka gledaju, šta fali?
PYC..sa Vibetom sam prijatelj i stvarno ne znam za bilo kakav plan ni sta ste u kaficu radili..lik mi se dopao..sta znam..mada nema ko se meni ne dopada..:) izgleda sam veca lujka nego sto se pravim..Stvarno ne vidim razlog..zasto bi to neko radio..bas mislim da se vezao za neke ljude i da ce se vratiti..ako ne kao Vibe onda kao neki drugi lik..msm sa drugim nickom..
Ume on i jako gotivan da bude..iako je ostavljao utisak razmazenka..

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
PYC..sa Vibetom sam prijatelj i stvarno ne znam za bilo kakav plan ni sta ste u kaficu radili..lik mi se dopao..sta znam..mada nema ko se meni ne dopada..:) izgleda sam veca lujka nego sto se pravim..Stvarno ne vidim razlog..zasto bi to neko radio..bas mislim da se vezao za neke ljude i da ce se vratiti..ako ne kao Vibe onda kao neki drugi lik..msm sa drugim nickom..
Ume on i jako gotivan da bude..iako je ostavljao utisak razmazenka..

Pa dobro tebi je lego, meni nije. Ne ležim ni ja mnogima vjerovatno. Čačno gdje nije trebo pa dobio po nosu... i opet će kako god da se pojavi ponovo.
I nisam jedini kojem je antipatilan lik dvadesetogodišnjeg razmaženka koji misli da je uhvatio Boga za bradu.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ja se izvinjavam, mlogo se izvinjavam.
blush2.gif

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ponelo me sa druge teme :blush2:
Ali bitna je suština...ako je ima :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ako ne pronađemo suštinu, ovi zlikovci gosti-špijuni će nam doći glave.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Valjda ce imati za uvod? :vorred:

Do razrade i zakljucka ima mnogo da se cita. :vorred:

Natrag