Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To smo mi! Kao krava koja da 40 litara mleka, šutne nogom i sve prospe...
Taj je privremeno banovanA gde onaj sto "zna" i smatra da ne treba da komentarisem? HAHAHAHAHAHAHAHAH
Jedan malo losiji igrac u timu je nenadoknadiv a imati 2 totalne rupe stankovica i zigica pa to ne bi ni 9 Maradona na terenu nadoknadili!!
Mislim da je Antic hteo da sacuva Kolarova za osminu, zbog zutog, ali od toga nema nista, u pravu si za Kolarova.Tresla se gora, rodio se miš.
Ne bih da komentarišem utakmicu, ali moram. Jedino što mi je bilo rado kad sam video Stankovića da plače posle utakmice,...nadam se da ga više neću videti na terenu u dresu reprezentacije Srbije.
Cenim da su kenguri dobili utakmicu jer je umesto Kolarova igrao Obradović (WTF wacko2). Centaršut kod prvog gola za kengure je išao baš sa tog mesta gde je Kolarov odlično pokrivao + Kolarov mnogo bolji u ofanzivi. Žigića nikad ne bih stavio u prvu, ali ne znam sta oni toliko u njemu vide :dntknw:
Odbrana je bila solidna, Stojković je zakazao, ali šta ćeš. Sad znamo gde smo (shame)
Taj je privremeno banovan