SOTONA - DJAVO ko je on i taktike varanja ?

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Moze se za svakoga reci da se zanio, samo ako se hoce. I za tebe. Prema tome ti se ne zanosi.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Svi pravi, musliman znaci: odan Bogu.
Vidis i sâm kada religija pocne da se mijesa u politku, kada politka pocne da je koristi za svoje ciljeve, kada vjernici dopuste da ih njihovi "vjeroucitelji" zamahnitaju pa se pojave sekte kao sto su sije sunije vehabije gurabije tufahije selefije katolikije, ortodoksije, jehovije, taludije, palamudije, adventistije, baptistije, hristije, isusije, ahmedije, alhemije...... bezbroj onih koji su zarad religije napustili vjeru.
Vjeru u Jedinoga Boga, Koji se na arapskom kaze Allah.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Svi pravi, musliman znaci: odan Bogu.
Vidis i sâm kada religija pocne da se mijesa u politku, kada politka pocne da je koristi za svoje ciljeve, kada vjernici dopuste da ih njihovi "vjeroucitelji" zamahnitaju pa se pojave sekte kao sto su sije sunije vehabije gurabije tufahije selefije katolikije, ortodoksije, jehovije, taludije, palamudije, adventistije, baptistije, hristije, isusije, ahmedije, alhemije...... bezbroj onih koji su zarad religije napustili vjeru.
Vjeru u Jedinoga Boga, Koji se na arapskom kaze Allah.

Čekaj, čekaj, polako hafize, ti opleo ko predsednik razredne zajednice u mejtefu, velim ja da si se zanio.Eto i moju ortodoksiju ti strpa sa gurabijama i šerbetli tufahijama pa još začini s palamudijama.:roll: Udrobi ti i hristije, isusije a veliš da pravi muslimani vjeruju u Hrista i žive po Hristu. Jest da je pored Ibrahima, Musaa, Nuha i Muhammeda a.s. i Isa alejhi selam bio jedan od Božjih poslanika al prećera ga ti s tim muslimanskim životom po Hristu.

Haram je tako insanu govorit moj Harry, al hajd, ja sam merhametli pravoslavac pa ću ti halalit.

Ajd... Allah manet, poselami u moje ime sve te muslimane koji vjeruju u Hrista i žive po Njemu.
Tri-Prsta1-.png

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Hmmmm,u odbrani Islama,muslimani su napadajuci takozvane hriscane dosli cak do Beca.
Veoma miroljubiva religija.Da li je Isus Hrist ikoga progonio u ime religije i jos pri tome ubijao i na kolac nabadao?
Sta znaci ropstvo pod muslimanskim jarmom ,znaju veoma dobro svi Juzno Balkanski narodi,skoro 500 godina.,ali to je vec prica za sebe.
Poenta ove teme jeste da pokaze kako je Sotona prevario ne samo cele narode,vec i njihove religiozne vodje,naravno i njihove sledbenike.
Isus je jednom prilikom izjavio da se deca Jehove Boga razlikuju od sotonine dece po delima.
E sad svaki narod ima ime za svoga Boga....,ali ime Isusovog Boga oca su izbacili....,Eh sta bi sotona vise mogao da pozeli..

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Čekaj, čekaj, polako hafize, ti opleo ko predsednik razredne zajednice u mejtefu, velim ja da si se zanio.Eto i moju ortodoksiju ti strpa sa gurabijama i šerbetli tufahijama pa još začini s palamudijama.:roll: Udrobi ti i hristije, isusije a veliš da pravi muslimani vjeruju u Hrista i žive po Hristu. Jest da je pored Ibrahima, Musaa, Nuha i Muhammeda a.s. i Isa alejhi selam bio jedan od Božjih poslanika al prećera ga ti s tim muslimanskim životom po Hristu.

Haram je tako insanu govorit moj Harry, al hajd, ja sam merhametli pravoslavac pa ću ti halalit.

Ajd... Allah manet, poselami u moje ime sve te muslimane koji vjeruju u Hrista i žive po Njemu.
Tri-Prsta1-.png

Hrist je najavio Muhammeda a.s.

Samo sto ti ne vjerujes Hristu, nego Pavlu ili kome jos, ne znam.

Alejkumu selam! (fino od tebe)

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Hmmmm,u odbrani Islama,muslimani su napadajuci takozvane hriscane dosli cak do Beca.
Veoma miroljubiva religija.Da li je Isus Hrist ikoga progonio u ime religije i jos pri tome ubijao i na kolac nabadao?
Sta znaci ropstvo pod muslimanskim jarmom ,znaju veoma dobro svi Juzno Balkanski narodi,skoro 500 godina.,ali to je vec prica za sebe.
Poenta ove teme jeste da pokaze kako je Sotona prevario ne samo cele narode,vec i njihove religiozne vodje,naravno i njihove sledbenike.
Isus je jednom prilikom izjavio da se deca Jehove Boga razlikuju od sotonine dece po delima.
E sad svaki narod ima ime za svoga Boga....,ali ime Isusovog Boga oca su izbacili....,Eh sta bi sotona vise mogao da pozeli..

I ti po politici?
Rekao bih ti nesto ruzno kako iznosis ove glupe teze, ali cu se suzdrzati.

Ti mijesas politiku Turskke sa islamom.

Iako ja necu da spominjem ikviziciju koja jeste direktno u ime Hrista vrsena i ljudi masovno muceni, ubijani i zivi spaljivani.

Da ne spominjem modernija doba, sve do danas i to "milosrdje" u kojem se vjezbaju ljudi da zamrze Hrista i sve njegove lazne sljedbenike koji opet muce, ubijaju, siluju, prave crkve na tudjem zemljistu.... i sve u ime Hrista!
Da ne spominjem krstaske ratove i genocid nad muslimanima u ime Hrista. I od tada se nista ne mijenja. Milsim da je bolje da ostavis politiku jer kad bi hrist morao odgovarati za sve ono sto su ljudi zlodjela ucinili u njegovo ime, mislim da bi ostao na najnizem dnu Pakla.

Nego, djela dobra djela cini i vjeruj Hristu. On ti pokazuje put pokajnaja i obracenja Bogu Jedinome!

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Hari
ovo nije nista licno i nema veze sa politikom vec sa istorijom.
I to ispod sto si kazao je potpuno tacno i ja se tu uopste ne ljutim.
Tacno je da su ovi koji sebe nazivaju hriscanima,vrsili genocid i nad muslimanima,ali i nad hriscanima iz drugih nacija i time se prizivali na Hrista.
Potpuno je tacno i to sto si rekao za inkviziciju,a ima i mnogo toga sto nisi rekao,
naprimer genocid od strane Stefana Nemanje katolika nad bogumilima u Srbiji,koga je njegov sin Sava(sv.sava)blagoslovio.
Isto kao sto je Stepinac Alojze blagoslovio ustasku NDH i Ante Pavelica koji su pocinili zlocine pre svega nad Srbima.
Zlocina je bilo previse u ime Isusa Hrista,a da on nije naredio ni jedno ubistvo.
Tako da ja ovde govorim samo o istoriji,o cinjenicama,a ne o politici.
E sad,imas li ti neki dokaz da je Isus naredio da se ubijaju neistomisljenici???
A sta cemo sa Muhamedom?dal je Muhamed naredjivao ratove i ubijanje?
Kad pominjem Tursku i islam,Islam se u Srbiju i na Balkan uvukao bas preko tih Turaka.Mnogo Srba i okolnih naroda su uzimali turska (muslimanska)imena i islam bilo milom, bilo silom,a ti kazi ako to nije istina.
I reci sve sto mislis da treba,ali neka budu cinjenice vezane za religiju,a ne za politiku.
Svako dobro.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Hari
ovo nije nista licno i nema veze sa politikom vec sa istorijom.
I to ispod sto si kazao je potpuno tacno i ja se tu uopste ne ljutim.
Tacno je da su ovi koji sebe nazivaju hriscanima,vrsili genocid i nad muslimanima,ali i nad hriscanima iz drugih nacija i time se prizivali na Hrista.
Potpuno je tacno i to sto si rekao za inkviziciju,a ima i mnogo toga sto nisi rekao,
naprimer genocid od strane Stefana Nemanje katolika nad bogumilima u Srbiji,koga je njegov sin Sava(sv.sava)blagoslovio.
Isto kao sto je Stepinac Alojze blagoslovio ustasku NDH i Ante Pavelica koji su pocinili zlocine pre svega nad Srbima.
Zlocina je bilo previse u ime Isusa Hrista,a da on nije naredio ni jedno ubistvo.
Tako da ja ovde govorim samo o istoriji,o cinjenicama,a ne o politici.
E sad,imas li ti neki dokaz da je Isus naredio da se ubijaju neistomisljenici???
A sta cemo sa Muhamedom?dal je Muhamed naredjivao ratove i ubijanje?
Kad pominjem Tursku i islam,Islam se u Srbiju i na Balkan uvukao bas preko tih Turaka.Mnogo Srba i okolnih naroda su uzimali turska (muslimanska)imena i islam bilo milom, bilo silom,a ti kazi ako to nije istina.
I reci sve sto mislis da treba,ali neka budu cinjenice vezane za religiju,a ne za politiku.
Svako dobro.

Zato kazem: drzave vode politke, osvajacke, napadacke, odbrambene, imeorijalisticke itd.

Pri tome se sluze religijama, jer religiozni ljudi se najlakse manipulisu i skloni su svoje zlocine smatrati svetim djelima, sasvim ponosni na to.

O Isusu postoje ionako samo legende i nase znanje o njemu je prilicito povrsno.

Kao dokaz mogu reci da je njegova pratnja mozda bila naoruzana i spremna na krvoprolice, znas kad je Toma povukao mac, a Isus ga upozorio: Ko s emaca laca od maca i gine!
Htijuci da ga zastiti od nadmocnijeg neprijatelja.
Prema tome, mislim da stvar treba sagledavati u svjetlu istorijskih okolnosti, u svjetlu toga da Isus nije bio nikakv mocnik (ono sto narod i danas smatra mocnim) koji je imao ikakvu sansu da se oruzjem suproststavlja bilo kome.
Ali necu da o tome polemisem, da je Biog htio mogao je imati vojsku.

Muhammed a.s. je bio prognan s grupom njegovih sljedbenika jer je ispovijedao cisti monoteizam. Njegovi sugradjani idolopoklonici su ga protjerali. On se nastanio u Medini, i nakon napada idolopoklonika zbog vode, u kojoj je imao pomoc Allaha (sjeti se kako je Jahve pomogao Izraelcima!) njegovi sljedbenici su usli u Mekku bez rata. Ne znam kakvi se to silini ratovi pripsuju Muhammedu a.s. kad je on sirio mir i opravednost?

Ako pricas o Turcima, oni su ono vrijeme bili civilizovana velesila i donijeli su kuturu u Srbiju i druge zemlje koje su osvojili. Da su bili toliko zli koliko im se pripsuje, ne bi ostao ni jedna Srbin i danas bi se tamo govorio turski jezik. Zato ipak ne bih o politici, bojim s eda neces shvatiti.

Natrag