Trenutno su najprogonjeniji muslimani, koji vjeruju u Hrista i zive po Hristu.
Bezgas Harry, bezgas... previše brzo ulijećeš u krivine, malo si se zanio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Trenutno su najprogonjeniji muslimani, koji vjeruju u Hrista i zive po Hristu.
Moze se za svakoga reci da se zanio, samo ako se hoce. I za tebe. Prema tome ti se ne zanosi.
Svi pravi, musliman znaci: odan Bogu.
Vidis i sâm kada religija pocne da se mijesa u politku, kada politka pocne da je koristi za svoje ciljeve, kada vjernici dopuste da ih njihovi "vjeroucitelji" zamahnitaju pa se pojave sekte kao sto su sije sunije vehabije gurabije tufahije selefije katolikije, ortodoksije, jehovije, taludije, palamudije, adventistije, baptistije, hristije, isusije, ahmedije, alhemije...... bezbroj onih koji su zarad religije napustili vjeru.
Vjeru u Jedinoga Boga, Koji se na arapskom kaze Allah.
Čekaj, čekaj, polako hafize, ti opleo ko predsednik razredne zajednice u mejtefu, velim ja da si se zanio.Eto i moju ortodoksiju ti strpa sa gurabijama i šerbetli tufahijama pa još začini s palamudijama. Udrobi ti i hristije, isusije a veliš da pravi muslimani vjeruju u Hrista i žive po Hristu. Jest da je pored Ibrahima, Musaa, Nuha i Muhammeda a.s. i Isa alejhi selam bio jedan od Božjih poslanika al prećera ga ti s tim muslimanskim životom po Hristu.
Haram je tako insanu govorit moj Harry, al hajd, ja sam merhametli pravoslavac pa ću ti halalit.
Ajd... Allah manet, poselami u moje ime sve te muslimane koji vjeruju u Hrista i žive po Njemu.
Hmmmm,u odbrani Islama,muslimani su napadajuci takozvane hriscane dosli cak do Beca.
Veoma miroljubiva religija.Da li je Isus Hrist ikoga progonio u ime religije i jos pri tome ubijao i na kolac nabadao?
Sta znaci ropstvo pod muslimanskim jarmom ,znaju veoma dobro svi Juzno Balkanski narodi,skoro 500 godina.,ali to je vec prica za sebe.
Poenta ove teme jeste da pokaze kako je Sotona prevario ne samo cele narode,vec i njihove religiozne vodje,naravno i njihove sledbenike.
Isus je jednom prilikom izjavio da se deca Jehove Boga razlikuju od sotonine dece po delima.
E sad svaki narod ima ime za svoga Boga....,ali ime Isusovog Boga oca su izbacili....,Eh sta bi sotona vise mogao da pozeli..
Hari
ovo nije nista licno i nema veze sa politikom vec sa istorijom.
I to ispod sto si kazao je potpuno tacno i ja se tu uopste ne ljutim.
Tacno je da su ovi koji sebe nazivaju hriscanima,vrsili genocid i nad muslimanima,ali i nad hriscanima iz drugih nacija i time se prizivali na Hrista.
Potpuno je tacno i to sto si rekao za inkviziciju,a ima i mnogo toga sto nisi rekao,
naprimer genocid od strane Stefana Nemanje katolika nad bogumilima u Srbiji,koga je njegov sin Sava(sv.sava)blagoslovio.
Isto kao sto je Stepinac Alojze blagoslovio ustasku NDH i Ante Pavelica koji su pocinili zlocine pre svega nad Srbima.
Zlocina je bilo previse u ime Isusa Hrista,a da on nije naredio ni jedno ubistvo.
Tako da ja ovde govorim samo o istoriji,o cinjenicama,a ne o politici.
E sad,imas li ti neki dokaz da je Isus naredio da se ubijaju neistomisljenici???
A sta cemo sa Muhamedom?dal je Muhamed naredjivao ratove i ubijanje?
Kad pominjem Tursku i islam,Islam se u Srbiju i na Balkan uvukao bas preko tih Turaka.Mnogo Srba i okolnih naroda su uzimali turska (muslimanska)imena i islam bilo milom, bilo silom,a ti kazi ako to nije istina.
I reci sve sto mislis da treba,ali neka budu cinjenice vezane za religiju,a ne za politiku.
Svako dobro.