SF XC za android

Učlanjen(a)
07.01.2022
Poruka
318
HELLO BOKI!
I CONGRATULATE YOU FOR YOUR WORK DONE!

SF_XC---------->CHANNELS ARE ALL OFFLINE!
SF_W----------->SOMETIMES WORKS AND SOMETIMES NOT WORKS!
FILMOVI--------->NOT WORKS!
SF_W2---------->CHANNELS STOP PERIODICALLY!
SF_W3---------->CHANNELS STOP SOMETIMES!

THANK YOU!!!
YOU ARE THE BEST!!!

Učlanjen(a)
24.11.2016
Poruka
18
Da login za filmove su rasirili po celom internetu, skoro istovremeno i prvi i rezevni panel.
Nije mi jasno sto ljudi to rade, nesto sto vredi, i sto neko placa i to debelo sire ko zna kome i gde. Jedini panel koji sam gledao, filmovi i onaj izvorni XC , ali sta je tu je.
Mislim da je ovo kraj.
Zao mi je bas dobar panel, skoro svi filmovi i serije.

Sve u svemu hvala SF timu i Bokiju, bilo je lepo dok je trajalo, eto godinu dana, a proletelo ko par meseci.

Učlanjen(a)
09.03.2021
Poruka
22
Hvala Bokiju i ekipi za sve sto su uradili za da bisno mi imali sta gledati, mislim da bi najbolje bilo da se napravi zatvorena grupa od dosadasnjih clanova i da se ubaci godisnja pretplata na forum od nekih simbolicnih 25 eur i to je to problem napola resen, druga varijanta svaki clan da ima po jednu mac adresu i tu adresu fino lepo ubace u sistem i nema nikog sa strane. Bilo bi lose da ovaj veliki trud propadne. Hvala Vam jos jednom do beskraja.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Učlanjen(a)
13.08.2020
Poruka
2
A taman dosao do sredine 3 sezone Lost-a :(

Nema price.

Svaka cast i HVALA za odrađen posao.

Pozdrav iz Zg.

Učlanjen(a)
04.02.2022
Poruka
20
Ako sam ja dobro shvatio ovu aplikaciju i ostale opcije koje se dijele javno ili privatno, radi se o istoj stvari.
Na temi zahtevi lista dobije se lista i koristi jedan ili vise vlasnika plus osoba koja je zahtjev napravila, dok ovdje ima javna aplikacija sa listom/ma(?) za vise usera, pa dok ne pukne, pa "haj jovo nanovo", to mi izgleda ko sizifov posao. POgotovo citajuci zadnje komentare kako tamo neki klepnu podatke i app i dijele okolo ili jos gore naplacuju. ALi dobro, svega i svacega ima na planeti.

Na emulatoru je radila uredno, ako se dobro sjecam, idem instalirati na mob, pa vidit jel gura ista

Natrag