SF XC za android

Učlanjen(a)
03.01.2020
Poruka
53
Ovaj player je vise nego odlican , sve pohvale , sad je nepotrebno traziti liste ili macove kad je ovaj player kompletan samo neznam do kada ce trajati i ako bi moglo nesto donirati za odrzavanje ovako dobrog playera , cestitam svima koji su ga ovako dobro uradili.
 
Učlanjen(a)
27.02.2021
Poruka
58
drugovi, jel moze ovde da se gleda arena, i dal moze app da se instalira na onom boxu od SBB,, ako ne moze dal ima neki dodatak za Kodi, izvinite sto pitam ovoliko al eto volim da znam pa da ne mlatim se okolo ako vi drugovi znate.
pozdrav,
Znam da je prošlo malo više vremena ali voleo bih da uputim izvinjenje jer sam pisao o nečemu što nisam prethodno malo bolje proverio. Aplikaciju je moguće instalirati na EON box (ovaj moj je van SBB mreže). Imao sam sada malo više slobodnog vremena, pa sam potražio rešenje. Apk sam skinuo na komp i upload na svoj google disk. Zatim sam iz play store instalirao ES explorer (neki file manager) i povezao ga sa google nalogom odakle sam instalirao apk. Naravno kad bolje razsmislim ovo je verovatno klasični postupak i za ostale box uredjaje. Uglavnom poenta je da je moguće instalirati.

Tek sada kada sam instalirao ovo čudo na TV došlo mi je do mozga o kakvom se remek delu zapravo radi. Ovo je blago.
 
Učlanjen(a)
03.01.2020
Poruka
53
Sinoc player radio odlicno a danas se pojavljuje ovo neznam o cemu se radiovo.jpg
 
Poslednja izmena:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.331
ajmo tacan info .......sta radi sta ne da bi znali......receno je vise puta da mi i ne pratimo posebno taj plejer .....
 
Učlanjen(a)
24.10.2019
Poruka
150
Pozdrav

Neradi drigi Panel SF_W, kaze da su user i pass neispravni, juce je radio.
 
Natrag
Top