Ima neko problem da instalira na Mi Box S? Instalacija krene i samo prijavljuje da aplikacija nije instalirana.
Najverovatnije imaš zaostale fajlove od stare instalacije.
Obriši cash i data u aplikacijama. Pa probaj onda ponovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ima neko problem da instalira na Mi Box S? Instalacija krene i samo prijavljuje da aplikacija nije instalirana.
Verovatno nije deinstalirana neka prethodna verzija, pa zato prijavljuje da nije instalirana aplikacija. Ako postoji jos neka verzija ove aplikacije prvo nju deinstalirajIma neko problem da instalira na Mi Box S? Instalacija krene i samo prijavljuje da aplikacija nije instalirana.
Ako vam epg ne radi, odjavite se sa tog acc i prijavite na neki drugi. Nakon toga se ponovno prijavite u doticni acc i epg je ponovno tu.Info: na Philips android 9 TV epg ne radi. Ostalo lepo radi.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Ne moraš da izlaziš iz naloga koji trenutno gledaš postoji jedno dugme (simbol papira) za te potrebe implementirano u skroz desnom gornjem uglu pod nazivom "Update" (kada se uloguješ) gde se sam sadržaj ponovo refrešuje i povlači ponovo epg, sačekaj proces do kraja da odradi (pogotovo kod world listi). Ukoliko gledaš sa panela 4 i 5 postoji mogućnost da ne povuče epg zbog neispravnog imena kanala ili sa nekim dodacima koji su uneti u listu. Naravno postoje i strani kanali koji nisu pokriveni pod epg... Inače na svim uređajima na kojima sam testirao i koje posedujem radi i povlači bez problema. Samo imam problemčiće sa određenim kanalima iz prve liste gde bufferuje na svakih par sekundi poput RTS 1 i H2... TolikoProbao sam ali bez uspeha. Dobro je ovako.
meni radi a imam isto android tv (pie)Probao sam ali bez uspeha. Dobro je ovako.
možda da probaš otići u android postavke pa manage apps i tamo kad odabereš app možeš očistiti kompletan keš(clear data i clear cache opcije) meni je to znalo pomoći kod sličnih aplikacija i sličnih problema(updejta aplikacija)Ne uspeva ali nema veze zadovoljan sam ostalim delovima aplikacije.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока