Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
koliko sam upucen,a mislim da sam dosta,pravio im je nas covek...... mi nemamo taj problem i ne pljujemo druge vec pomazemo gde god mozemo,medjutim mnogima smo trn u oku ,zasto neznam......Jedno pitanje. Ne morate odgovoriti. Nego onako, vidjeh na komsijskom forumu reklamiraju neku aplikaciju Oaza i Pozitiva, koje su pljunute kao ova. Je l' to u kooperaciji sta ili su razlicite?
Ma naravno, nego upade mi u oci da je app identicna,(bar na postiranoj slici) samo slika drugacija. Zato sam pitao.koliko sam upucen,a mislim da sam dosta,pravio im je nas covek...... mi nemamo taj problem i ne pljujemo druge vec pomazemo gde god mozemo,medjutim mnogima smo trn u oku ,zasto neznam......
za 4 foruma+ za jenog poznatog ,,operatera,, naseg prijatelja je pravio nas covek iz vipa sada procitao ponovo cat prepisku sa njim od pre dvadeset dana ....eto to je pravi i istiniti info bez nagadjanja......Ma naravno, nego upade mi u oci da je app identicna,(bar na postiranoj slici) samo slika drugacija. Zato sam pitao.
koliko sam upucen,a mislim da sam dosta,pravio im je nas covek...... mi nemamo taj problem i ne pljujemo druge vec pomazemo gde god mozemo,medjutim mnogima smo trn u oku ,zasto neznam......
Ja nisam imao problema...Ima neko problem da instalira na Mi Box S? Instalacija krene i samo prijavljuje da aplikacija nije instalirana.