Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jesi li skinuo i novi log, user je promijenjen?Bas taj imam i ne radi..mislim da ne prihvata password ili username.
Nisam ...probao sam 10 puta...neki sertifikat mi kaze i vreme i datum. Proverio sam na telefonu..ospravan i datum i vreme i godina.. ako ide novi user i pass na staru perziju sa prve strane, mozes mi poslati u pp. Hvala.... !Jesi li skinuo i novi log, user je promijenjen?
Možeš sa bilo kog uređaja da pristupiše bazi, samo moraš da čitaš malo. Kada ispiše da nedostaju sertifikati, u dnu imaš dve opcije, jedna od njih je napredna podešavanja. Nakon toga ideš preuzmi rizike i nastavi dalje i rešen problem...Nisam ...probao sam 10 puta...neki sertifikat mi kaze i vreme i datum. Proverio sam na telefonu..ospravan i datum i vreme i godina.. ako ide novi user i pass na staru perziju sa prve strane, mozes mi poslati u pp. Hvala.... !
Kada ulazite u cetvrti ili peti panel cinite to recimo posle reprodukcije panela jedan da bi vam cetvrti i peti panel otvorio i live tv ...u pitanju je bug koji ce se verovatno ispraviti nekim novijim verzijama