Hvala drug to sam s uma zbacio pleyer promjenio i ide evoJeste probali promjenit pleyer u postavkama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hvala drug to sam s uma zbacio pleyer promjenio i ide evoJeste probali promjenit pleyer u postavkama
A na koji Player si promenio pa da radi dobro?Hvala drug to sam s uma zbacio pleyer promjenio i ide evo
Probao Sam sa tim novim nalogomvrati se par stranice unazad i videces da je zamenjen log za upravo to...
Exo pleyer stavio live tv i catchup a vod i series na vlcA na koji Player si promenio pa da radi dobro?
Pozdrav
Da, i to ce uredno nastaviti raditi dok se ne nadje neki pametnjakovic koji ce url helperom i nekakvim android emulatorima izvlaciti strimove i postavljati ih po kojekakvim facebook i telegram grupama.jutro svima kod mene live tv radi super i filmovi rade svaka cast aplikacija je vrh.nije htjelo juce ali sam bio uporan i sinoc je proradilo evo i sada radi perfektno bez imalo prekidanja.pozdrav svima u administraciji i vip gruppi kao i ostalim clanovima
Sve je ok sto si napisao drug samo si naveo malo i ti na put te koji bi selili eto sa tim helperom itd nebi da nikome pametujem al nemozemo svi biti majstori ili slicno neko eto mora i gledati ja sam zadovoljan sta god al ako nešto neradi sto da vata paucinu pozdravDa, i to ce uredno nastaviti raditi dok se ne nadje neki pametnjakovic koji ce url helperom i nekakvim android emulatorima izvlaciti strimove i postavljati ih po kojekakvim facebook i telegram grupama.
Imate jako ugodan i nadasve jednostavan izvor gledanja iptv, ako to "prdne" jbg, obratite se gore pomenutim kolegama koji su htjeli biti inventivni.
Nista osobno, cisto kao opaska, puno je lakse sjesti u fotelju, uzeti daljinski u ruke i gledati nego svaki dan moliti za listu. Zato su neki clanovi ovdje podmetnuli ledja za sve ovo, ne zato sto njima osobno treba.
Drug, koristenje ovakvih stvari podrazumijeva elementarnu kolegijalnost i solidarnost ljudi koji to koriste. Kako rekoh, ako se nadje neki pametnjakovic svi ostanu na golu, ali to vise nije problem tvorca istog jbg.Sve je ok sto si napisao drug samo si naveo malo i ti na put te koji bi selili eto sa tim helperom itd nebi da nikome pametujem al nemozemo svi biti majstori ili slicno neko eto mora i gledati ja sam zadovoljan sta god al ako nešto neradi sto da vata paucinu pozdrav