nemam AV sem w,defendera,napravio sam i izuzeće al ništapisali smo o tome, verovatno je problem antivirus, mozets dodati izuzece u antivirus za folder tamo gde se nalazi SF-VPNClient.exe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nemam AV sem w,defendera,napravio sam i izuzeće al ništapisali smo o tome, verovatno je problem antivirus, mozets dodati izuzece u antivirus za folder tamo gde se nalazi SF-VPNClient.exe.
Prijatna vecera i veliko hvala.pozdrav. uradicu, samo da veceram
od kada se zove vecera ono sa torpedovih slika.......mora da ti poslao mac.....pozdrav. uradicu, samo da veceram
i to sa titloveod kada se zove vecera ono sa torpedovih slika.......mora da ti poslao mac.....
SF-VPNClient v1.0.9 DOWNLOADJedna molba za @salezli
Moze li se odraditi brisanje VPNClient.pbk fajla iz c:\Users\Username\AppData\Roaming\SF-VPNClient\
prilikom svake rekonekcije (promene servera).
Kod mene pravi problem na Win7 izbacuje gresku:
"A connection to the remote computer cannot be established so the port used was closed",
tek nakon brisanja gore navedenog fajla mogu ponovo da se konektujem.
Pozdrav i hvala u svakom slucaju.
na laptopu koji koristim na poslu(drugi provajder)sve radi ko Doxa.donio ga kući(provajder mtel)ne radi.što je i zašto to ne znam,barem više ne razbijam ovu svoju sijedu glavustvarno neznam,postupak je jednostavan....
sta je problem,jel je connected error ili.....