Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kazite kada stane,toliko toga pravimo,odrzavamo da se ne stigne ni da se pregleda sve to....video da stalo i updejtovao nove validne.....Nova vpn lista !
Hvala, Boki
Ne radi više, ako može nova, HVALA!
Sale ,ne radi mi više vpnlist ( fx79vrh), nešto sam probao sa drugim pass-om, al ne ide, pomagaj, inače VPN je super,koristim ga mnogo. 1.0.9 ima vpn data fajl umesto vpnlist (fajl je isti sam mu je ime drugo , Pojma nemam, neće , ako može pogledaj,i pitam, Avast mi traži dozvolu, pošto VPN svaki put kreira novu mrežu, ali ne vidim gde te logove odlaže?(ili samo piše obaveštenja?)(inače napravio sam izuzeće da mi ne smeta, i to radi OK)Ne radi više, ako može nova, HVALA!
izvoliSale ,ne radi mi više vpnlist ( fx79vrh), nešto sam probao sa drugim pass-om, al ne ide, pomagaj, inače VPN je super,koristim ga mnogo. 1.0.9 ima vpn data fajl umesto vpnlist (fajl je isti sam mu je ime drugo , Pojma nemam, neće , ako može pogledaj,i pitam, Avast mi traži dozvolu, pošto VPN svaki put kreira novu mrežu, ali ne vidim gde te logove odlaže?(ili samo piše obaveštenja?)(inače napravio sam izuzeće da mi ne smeta, i to radi OK)
Hvala za SVE.!