Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ovde se bavimo samo greškama koje se odnose na IOUTUBEImam problem sa SF VIP. Kada ga instaliram i updateuradi, on se crashuje. Nikako ne može da se podigne. Ima li nekog leka za problem?
A ako nakon instalacije SFVIP playera ne napravis "update", dali ti onda radi ta verzija koju si instalirao...Imam problem sa SF VIP. Kada ga instaliram i updateuradi, on se crashuje. Nikako ne može da se podigne. Ima li nekog leka za problem?
Radi, radi. Hvala!A ako nakon instalacije SFVIP playera ne napravis "update", dali ti onda radi ta verzija koju si instalirao...
Da li ste probali Google ili Cloudflare DNS?Nedavno sam primetio da moj ISP blokira većinu portala koje koristim. Probao sam na komšijinom ISP-u i sve je povezano.
Zato sam pokušao da koristim IP portala umesto URL adrese nadajući se da ću zaobići blokiranje ISP-a, ali nije uspeo.
Moj zahtev je da se prilikom dodavanja korisnika doda polje u IP adresu servera za unos umesto njegove URL adrese koja će se i dalje povezivati sa željenim serverom.
Nadam se da je ovo moguće...
Da, probao sam to na podešavanjima računara i na ruteru. Oba nisu uspela...Da li ste probali Google ili Cloudflare DNS?
Nema ti pravo nijedan provajder ni šo jednom ugovoru blolirati bilo šta.Nedavno sam primetio da moj ISP blokira većinu portala koje koristim. Probao sam na komšijinom ISP-u i sve je povezano.
Zato sam pokušao da koristim IP portala umesto URL adrese nadajući se da ću zaobići blokiranje ISP-a, ali nije uspeo.
Moj zahtev je da se prilikom dodavanja korisnika doda polje u IP adresu servera za unos umesto njegove URL adrese koja će se i dalje povezivati sa željenim serverom.
Nadam se da je ovo moguće...