VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 16.06.2010
- Poruka
- 927
popravio u v1.2.3.4sa zadnjom 1.2.3.3 x64 ne radi epg
user & pass login koristim
vratio par verzija unatrag, radi epg 1.2.3.0 recimo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
popravio u v1.2.3.4sa zadnjom 1.2.3.3 x64 ne radi epg
user & pass login koristim
vratio par verzija unatrag, radi epg 1.2.3.0 recimo
sta bi jos moglo tu da fali,da te zaposlimo....popravio u v1.2.3.4
Oprostite ako sam predosadan, znam da sam o ovome prije pisao, ali ima jedna želja. Da li bi se mogla u sfvip player dodati opcija offset settings u kojoj bi se na mac listama u timeshiftu na emisijama moglo mijenjati da idu u određeno vrijeme unazad ili unaprijed. Ta opcija postoji i na iptv extreme app gdje se mogu tv emisije maksimalno 30 minuta vratiti u nazad i isto tako se mogu maksimalno 30 minuta pomaknuti unaprijed.
Pogledajte prilog 149967 Pogledajte prilog 149969
Bok @boki71 i @salezli oprostite na smetnji i ako sam predosadan, znam da sam o ovome prije pisao, ali ima jedna želja. Da li postoji ikakva mogučnost da se u sfvip player doda opcija u kojoj bi se na mac listama u timeshiftu na emisijama moglo mijenjati da idu u određeno vrijeme unazad ili unaprijed. Ta opcija postoji i u ptv extreme app gdje se mogu tv emisije maksimalno 30 minuta vratiti u nazad i isto tako se mogu maksimalno 30 minuta pomaknuti unaprijed. Pitam zato što mi je player u timeshiftu ponovno preskočio 10 minuta filma, pa sam ga ponovno morao otvarati u drugoj emisiji. A ova bi opcija ako bi se dodala bi popravila taj problem. I još jednom oprostite na smetnji i ako sam predosadan.sta bi jos moglo tu da fali,da te zaposlimo....daj jednu tocilicu za pivo u plejer,malo malo pa zedan....
![]()
Ovo se i dalje desava na verziji v1.2.3.4 ali nakon desetak-petnajstak promjena-klikanja kanala...da istina player sada brže otvara ali prolikom kada promjeniš 3-4 kanala sruši se
kada bi ti rekao kakve meni ideje padaju na pamet vezano za plejer nebi ti bilo dobro......a taman si se odmorio od mene....popravio u v1.2.3.4
neka i ostanu na pametikada bi ti rekao kakve meni ideje padaju na pamet vezano za plejer nebi ti bilo dobro......a taman si se odmorio od mene....![]()
![]()
![]()
isto mislimo nisam smeo ni da kazem.....neka i ostanu na pameti, i ja imam 100 ideja (EPG, timeshift za user & pass, itd..)