VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 16.06.2010
- Poruka
- 916
popravio u v1.2.3.4sa zadnjom 1.2.3.3 x64 ne radi epg
user & pass login koristim
vratio par verzija unatrag, radi epg 1.2.3.0 recimo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
popravio u v1.2.3.4sa zadnjom 1.2.3.3 x64 ne radi epg
user & pass login koristim
vratio par verzija unatrag, radi epg 1.2.3.0 recimo
sta bi jos moglo tu da fali,da te zaposlimo.... daj jednu tocilicu za pivo u plejer,malo malo pa zedan....popravio u v1.2.3.4
Oprostite ako sam predosadan, znam da sam o ovome prije pisao, ali ima jedna želja. Da li bi se mogla u sfvip player dodati opcija offset settings u kojoj bi se na mac listama u timeshiftu na emisijama moglo mijenjati da idu u određeno vrijeme unazad ili unaprijed. Ta opcija postoji i na iptv extreme app gdje se mogu tv emisije maksimalno 30 minuta vratiti u nazad i isto tako se mogu maksimalno 30 minuta pomaknuti unaprijed.
Pogledajte prilog 149967 Pogledajte prilog 149969
Bok @boki71 i @salezli oprostite na smetnji i ako sam predosadan, znam da sam o ovome prije pisao, ali ima jedna želja. Da li postoji ikakva mogučnost da se u sfvip player doda opcija u kojoj bi se na mac listama u timeshiftu na emisijama moglo mijenjati da idu u određeno vrijeme unazad ili unaprijed. Ta opcija postoji i u ptv extreme app gdje se mogu tv emisije maksimalno 30 minuta vratiti u nazad i isto tako se mogu maksimalno 30 minuta pomaknuti unaprijed. Pitam zato što mi je player u timeshiftu ponovno preskočio 10 minuta filma, pa sam ga ponovno morao otvarati u drugoj emisiji. A ova bi opcija ako bi se dodala bi popravila taj problem. I još jednom oprostite na smetnji i ako sam predosadan.sta bi jos moglo tu da fali,da te zaposlimo.... daj jednu tocilicu za pivo u plejer,malo malo pa zedan....
Ovo se i dalje desava na verziji v1.2.3.4 ali nakon desetak-petnajstak promjena-klikanja kanala...da istina player sada brže otvara ali prolikom kada promjeniš 3-4 kanala sruši se
kada bi ti rekao kakve meni ideje padaju na pamet vezano za plejer nebi ti bilo dobro......a taman si se odmorio od mene....popravio u v1.2.3.4
neka i ostanu na pameti , i ja imam 100 ideja (EPG, timeshift za user & pass, itd..), ali sve manje slobodnog vremena imam tako da ostaje za sada ovako. neke sitne ispravke moze da se urade ako su potrebnkada bi ti rekao kakve meni ideje padaju na pamet vezano za plejer nebi ti bilo dobro......a taman si se odmorio od mene....
isto mislimo nisam smeo ni da kazem..... posebno za neku opciju eksternog epg da se ubode i editovanje imena kanala zbog tagova..... omiljena lista,teska 30mb a nema epg,samo da kukas... .......opusteno ,ako nekada bude bilo vise vremena....neka i ostanu na pameti , i ja imam 100 ideja (EPG, timeshift za user & pass, itd..)