SF Vip plejer

Učlanjen(a)
25.04.2020
Poruka
58
Oprostite ako sam predosadan, znam da sam o ovome prije pisao, ali ima jedna želja. Da li bi se mogla u sfvip player dodati opcija offset settings u kojoj bi se na mac listama u timeshiftu na emisijama moglo mijenjati da idu u određeno vrijeme unazad ili unaprijed. Ta opcija postoji i na iptv extreme app gdje se mogu tv emisije maksimalno 30 minuta vratiti u nazad i isto tako se mogu maksimalno 30 minuta pomaknuti unaprijed.
Pogledajte prilog 149967 Pogledajte prilog 149969
sta bi jos moglo tu da fali,da te zaposlimo.... :beee:daj jednu tocilicu za pivo u plejer,malo malo pa zedan.... :roll:
Bok @boki71 i @salezli oprostite na smetnji i ako sam predosadan, znam da sam o ovome prije pisao, ali ima jedna želja. Da li postoji ikakva mogučnost da se u sfvip player doda opcija u kojoj bi se na mac listama u timeshiftu na emisijama moglo mijenjati da idu u određeno vrijeme unazad ili unaprijed. Ta opcija postoji i u ptv extreme app gdje se mogu tv emisije maksimalno 30 minuta vratiti u nazad i isto tako se mogu maksimalno 30 minuta pomaknuti unaprijed. Pitam zato što mi je player u timeshiftu ponovno preskočio 10 minuta filma, pa sam ga ponovno morao otvarati u drugoj emisiji. A ova bi opcija ako bi se dodala bi popravila taj problem. I još jednom oprostite na smetnji i ako sam predosadan.

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
916
kada bi ti rekao kakve meni ideje padaju na pamet vezano za plejer nebi ti bilo dobro......a taman si se odmorio od mene.... :roll: :roll: :roll:
neka i ostanu na pameti :), i ja imam 100 ideja (EPG, timeshift za user & pass, itd..), ali sve manje slobodnog vremena imam tako da ostaje za sada ovako. neke sitne ispravke moze da se urade ako su potrebn

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
neka i ostanu na pameti :), i ja imam 100 ideja (EPG, timeshift za user & pass, itd..)
isto mislimo nisam smeo ni da kazem..... :beee: :beee: :beee: posebno za neku opciju eksternog epg da se ubode i editovanje imena kanala zbog tagova..... :beee: omiljena lista,teska 30mb a nema epg,samo da kukas... :beee: .......opusteno ,ako nekada bude bilo vise vremena.... :mig:

Učlanjen(a)
12.04.2022
Poruka
28
Hi and thanks for this great software. I've just found it and it's really nice. Unfortunately there seems to be one very annoying bug on my system and that is full screen mode doesn't work properly and system tray is still visible in full screen mode. I've been trying older version of the software and realized this bug was introduced with version 1.2.1.50. Up to version 1.2.1.40 it seems to be working fine and all after 1.2.1.50 has this bug. So it is probably related to that libthemes.dll introduced there.
My system is Win7 SP1 x64 with all ESU updates included and I'm using classic grey windows theme with themes service fully stopped and disabled on my system. And this seems to be the root of this issue, because if I try to enable themes service, then the full screen works properly. It is possible to fix this to make it work again with themes service disabled please? Thank you

Natrag