- Učlanjen(a)
- 08.07.2010
- Poruka
- 2.686
Just try to write in english, or germany language. Or russian.Žao mi je što ne znam vaš jezik, žao mi je, ali vi ste vrlo pametni. Hvala vam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Just try to write in english, or germany language. Or russian.Žao mi je što ne znam vaš jezik, žao mi je, ali vi ste vrlo pametni. Hvala vam.
sve je super Boki mozda bi moglo malo da se poradi na estetici,recimo boja pleyera,ili da se ubaci(ako moze) opcija da moze da se postavi slika na nalogu po zelji korisnika.Ostalo 10+plejer je toliko funkcionalan i usavrsen da ja vise nemam ideja sta bi moglo da se dopuni......osim recimo.......open cliboard opcije gde bi ucitavalo youtube strimovie i sa ostalih sajtova gde ima online .......kao kod mpv neta sto je doradjivao salezli......nije neophodno ali eto ideje......ako neko ima jos neku svaka sugestija dobrodosla.....
ideja je ok sto se tice ubacivanja slike,salezli je za giu vrhunski majstor i sam po sebi plejer ne samo sto je funkcionalan vec i vrhunski ima izgled...mislim da ce mnogo bolja varjanta od opcije postavljanja slike na acc biti da salezli ubaci loga...testno je odradio i ok je....verovatno ce i biti u nekom novom updejtu...sve je super Boki mozda bi moglo malo da se poradi na estetici,recimo boja pleyera,ili da se ubaci(ako moze) opcija da moze da se postavi slika na nalogu po zelji korisnika.Ostalo 10+
da,zaboravio sam za m3u liste,bilo bi lepo i to,ali moze i za nalog da se postavi slika.Znaci za obasalezli je za giu vrhunski majstor i sam po sebi plejer ne samo sto je funkcionalan vec i vrhunski ima izgled...mislim da ce mnogo bolja varjanta od opcije postavljanja slike na acc biti da salezli ubaci loga...testno je odradio i ok je....verovatno ce i biti u nekom novom updejtu...
Pogledajte prilog 121765