MODERATOR
- Učlanjen(a)
- 25.03.2010
- Poruka
- 20.755
Rade sviŠota dali ti u sfp rade svi kanali od art ilisamo neki.??
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Rade sviŠota dali ti u sfp rade svi kanali od art ilisamo neki.??
pokusao da nadjem v1.2.7.55 al nisam nasaoProbaj u verziji SF plejera 1.2.7.55
Pozdrav
Ako niko ne posalje mogu ja da stavim na MediaFire da skines…. samo treba da se dogovorimo kadPostovani,
ima on sigurno al necemo da ga cimamo
Moze i ovako.Danas sam uradio kod sebe update na 1.2.7.57 i napravio rar datoteku koju samo raspakuj i koristi.pokusao da nadjem v1.2.7.55 al nisam nasao
https://mega.nz/file/huoGWYBL#ddwOnGgGTrhkpAuVqHnhK1iYlOqtuNryLteneihziy8
Hvala, ali nema stvarne potrebe za tim. Možete ili:Moze i ovako.Danas sam uradio kod sebe update na 1.2.7.57 i napravio rar datoteku koju samo raspakuj i koristi.
Kome god treba novija verzija neka slobodno koristi moj link za skidanje.A nasem majstoru koji je napravio ovaj player,
postovanje i veliki pozdrav.
Sad bi netko reko da je ovaj post bezveze. Da si samo napisao da tebi radi ali ne i kako... Hahaha. Ali meni je ovaj post pimogao da se potrudim i sad radi i kod mene. Čak mi se i sviđa ovako. Jer ako se želiš baviti ovim, red je da se i sam potrudiš a ne sve na gotovo.Rade svi
Pozdrav
Ako si ovo samo napisao mogao si to i precutatiSad bi netko reko da je ovaj post bezveze. Da si samo napisao da tebi radi ali ne i kako... Hahaha. Ali meni je ovaj post pimogao da se potrudim i sad radi i kod mene. Čak mi se i sviđa ovako. Jer ako se želiš baviti ovim, red je da se i sam potrudiš a ne sve na gotovo.
Eto hvala za post. Radi sad i meni.