To ja nisam napisaoa trebao je jos ubacit u player nekoliko listi sa 1000 konekcija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To ja nisam napisaoa trebao je jos ubacit u player nekoliko listi sa 1000 konekcija
autor nece da doda za sve user-agent zato sto na nekim portalima taj user-agent nece raditi pa zato je to opcija koju podesava pojedinac tj korisnik player-a, ja jedino da vam sluzim kao daljinski i menjam kanale a vi samo da sedite u fotelju.Ako je to rjesenje zasto to autor SFVip playera ne napravi za sve, a ne da svaki pojedinacno ceprka po mvp.conf.
OKautor nece da doda za sve user-agent zato sto na nekim portalima taj user-agent nece raditi pa zato je to opcija koju podesava pojedinac tj korisnik player-a, ja jedino da vam sluzim kao daljinski i menjam kanale a vi samo da sedite u fotelju.
sva podesavanja su podrazumevana (default) od mpv player-a, vi mozete da ih menjate po vasoj zelji u mpv.conf.@salezli
Čestitam vam na dobrom radu. Hvala vam. Imam pitanje. Biće mi drago ako odgovorite.
Da li SFVipPlaier sam prosleđuje neke bafere ili postavke keš memorije MPV-u? U suprotnom, da li su validna samo podešavanja izvršena u okviru MPV?
https://mpv.io/manual/master/#options-cache
naravno da ima, ta opcija je user-agent za portal ali ako ispod cekirate force user-agent in player koristice je i player.Zar nema za svaki server dole na dnu mesto da se upiše user agent?
Imas u postu #2688 update na najnoviju verziju.Skinuo sam novi zip, i neće.