Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Najbolji player za pc,jos ako u nekoj buducnosti bude remote pa da preko android tel upravljamo playerom nesto poput kodija bilo bi vrh.Samo tako nastavite i srecan rad!
https://www.unifiedremote.com/
Nista nisam menjao u Settings-u. Po defaultu je uključen.Da li imas omogucen OSD u settings?
Ovaj prvi Screenshot je ono što vidim, i ne znam šta da upišem. Ovaj drugi deluje kao Web Interface, ali ne znam kako da dođem do njega.To je za ministra portale i nisu obavezna kako pise. Neki portali ne rade ako nisu upisani ti podatci.
Pogledajte prilog 137548
Ako uspes da udes u neki takav, ti podatci se nalaze pod user, export skidas komplet databazu.
Pogledajte prilog 137550
Nista nisam menjao u Settings-u. Po defaultu je uključen.
Hvala za pomoć
Ovaj prvi Screenshot je ono što vidim, i ne znam šta da upišem. Ovaj drugi deluje kao Web Interface, ali ne znam kako da dođem do njega.
U svakom slučaju, hvala za pomoć, ali mi i dalje nije jasno šta treba da radim kada pokrenem program. Pokušao sam "Add New Account" ali sve tri opcije (MAC, User/Pass i Playlist) traže da ubacim podatke koje ne znam.
dosta dugo vec nema update ranije je gotovo bio update 2 puta nedeljno
Ma nema tu prečih poslova, ima da je tu 24/365, nema spavanja, nema privatnog života, mora da dežura i ispunjava naše željeNije covek ovde samo za nas. Ima i precih poslova...