Serbianforum kafic (samo 18+)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Dodjoh da pokupim pazar kad ono srca do kolena wacko2.

Ali dobar pazar bice za novi server

paveliceve-zlatne-poluge-su-zakopane-u_18775.jpg

a ako pretekne odoh ja na odmor
:beach::beach::beach:.

he,he,he, Slabo ćeš ovde da se opariš, svi šljokaju na teku, zmije im po džepovima, ko zna šta su ti uvalili. Jes ti sigaran da je to "žuto" pravo? Ima ovde mnogo mangupa, sve lakirano tamo đe si ti prefarban.

Hoyas
LEGEND
Učlanjen(a)
06.06.2009
Poruka
21.085
Upravo proveravam ispadose mi zubi

krezubgz2.jpg

cim natrcim na falsifikat zna se sta sledi gledaj sta imam za podeliti

banane4.jpg

:acute::acute::acute::acute::acute:.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ko je davao lažne dukate, sledi rad na plantaži, da nadoknadi, pa ne ka misli bolje sledeći put, a Zvezda je upekla baš kako treba yes3

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Evo da se javim i ja... vidim ovdje ste me vec prozvali za lazova i tome slicno, ali neka... Juce mi je nekakav virus sjebao komp skroz, evo tek sada sam uspjeo podignut novi sistem, napatio sam se u pm... Vidim i Crnka se vratila... slab mi ovaj pazar juce, slabo se nesto pilo i jelo...
euro-coins-and-banknotes.jpg

ali neka, svaki pocetak je tezak... nadam se da vam je sada jasnije zasto me juce bilo... nisam deljao neku koku (da sam bogdom) kako kaze ceca, nego sam se mucio sa kompom....

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Lepo sam se ponudila da vodim finansije. Ko vam je kriv.

Tako vam i trebaa masti i lebaa:blum3:

Dodato posle 10 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Nemoj da bude samo
images

Pa na ulicu
-%201049%20-%20BEDA%20-%20PROSJAK%20-%209-00%20BGD.jpg

Dodato posle 12 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Kad god zagusti PYC nestane u vidu magle.
Nešto mi je to sumljivo.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Ma ne brini se dok ja imam dobrog gazdu, i dok sam mu ja zamjenik posao ima da cvjeta... Ovaj kafic nece boga mi pred stecaj...

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Drugari pozdrav s meeeetlom ! :dance2:

Sinoc nisam mogla izvrsavati moje obaveze forumskog gorile cuvara reda i mira ,ukoliko vas je neko dirao slobodno mi odmah recite i ja cu vas fino iskulirati .yes3 :lol:

Al ste se raspisali sinoc na zuraji ,bilo veselo veselo dobro nije preselo ...:???:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Lepo sam se ponudila da vodim finansije. Ko vam je kriv.
Tako vam i trebaa masti i lebaa:blum3:

Kad god zagusti PYC nestane u vidu magle.
Nešto mi je to sumljivo.

A šta sam ja opet skrivio? Tebe sam mala prebacio pod Rekontrinu superviziju, mislim da se ne buniš zbog toga. Ako si negdje između Iriga I Novog Sada kao što pretpostavljam da jesi a on iz Big Bečkereka lakše je njemu da te podučava mladu i neiskusnu nego meni koji sam iz Novog (ako znaš đe to nek me grom sprži), Ako ti se to ne dopada pa ipak iz nekog razloga želiš mene za profesora moraš se nedvosmisleno izjasniti, to nacrtati lijepo i ponoviti bar 3X jer ja sam od preko Drine đe su glave tvđe i đe promaja kroz uši tuče.

Natrag